Verrataanpa hieman reilu vuosi sitten saapuneiden Ukrainan pakolaisten kohtelua näiden nyt väkisin itärajalla maahan tunkevien partaukkojen kohteluun ja huomaamme kuinka naurettavaa on puhua Suomesta oikeusvaltiona.

Kaikki (99.7%) Ukrainan pakolaiset saapuivat Suomeen Helsingin Länsisataman kautta. Kaikki olivat naisia ja lapsia ja kaikilla oli paperit mukanaan. Monen kuukauden ajan tiedettiin Länsisatamaan tulevan satoja Ukrainan pakolaisia päivässä, mutta heidän hyväkseen ei tehty mitään.

Nämä naiset ja lapset olivat paenneet oikeaa sotaa tuhansia kilometrejä, nukkuneet kaduilla tai asemilla, heillä ei ollut länsirahaa ja he olivat syöneet milloin sattui. Länsisatamassa ei ollut ketään vastassa, eikä puhettakaan mistään ruokatarjoilusta tai kuljetuksista eteenpäin. 

Nyt itärajalle on tullut muutama sata nuorta muslimimiestä ja siellä on heti järjestetyt ruokailut, lämpöiset bussit, pakettiautot ja Migrin tytöt ovat heti kuljettamassa näitä partaisia 20- 30 vuotiaita miehiä vastaanottokeskuksiin. Vaikka niillä kenelläkään ei ole papereita, ne valehtelevat nimensä ja monet valehtelevat jopa kotimaansa, koska helppo elämä on tiedossa. Nämä roikaleet ovat maksaneet tuhansia dollareita matkoistaan, takseistaan ja heillä saattaa olla jopa paksuja setelinippuja huumekaupan aloittamista varten.

Ukrainan lapsille ja naisille ei ollut mitään tällaista, joten ihmeissään he nyt seuraavat Oikeusvaltio (Persevaltio) Suomen toimintaa. Päinvastoin, Viiden v..itun (Viiden valitun) hallitus teki kaikkensa heidän elämänsä vaikeuttamiseksi. Vihreän sisäministerin johdolla ukrainalaisille annettiin mahdollisuus (määräys) ilmoittautua vain muutamassa vokissa ja poliisiasemalla ympäri Suomea, joten pahimmillaan väsyneet ja nälkiintyneet lapset ja naiset joutuivat matkustamaan 300 km siivu edestakaisen matkan.

Joka asia olisi voitu hoitaa jokaisessa poliisiautossakin ja joka asia hoidetaan nyt pikavauhtia syömisen lomassa itärajalle tulleiden muslimimiesten kanssa. Nythän itärajalla on jo SPR, Migrin tyttöjä satapäin ja onko torvisoittokuntakin vastassa! Ainakin pääministeri Petteri Urpo Orpo kävi jo polvistumassa tulijoiden edessä. Nyt pääministeri Urpo odottaa oikeuskanslerin, Naisunionin, Olarin vihreiden ja vaimonsa kantaa mahdollisiin lisätoimiin!

Mikähän on tilanne jonkin ajan kuluttua ja paljonkohan mahtaa olla silloin perussuomalaisten kannatus!