Olihan se Luojan lykky, ettei meillä ollut nykyisen kaltaista tyttöhallitusta viime hallituskaudella. Terrafamen ( Talvivaara ) kaivos olisi suljettu ja Caruna- Pekka Haavisto olisi myynyt sen yhdellä eurolla ( 1 kr ) ruotsalaisille.

Nyt nimittäin Terrafame alkaa takoa rahaa Suomen kansalle ja jopa hesari ( 5. 12. maxumuuri) kirjoitti siitä positiivisen artikkelin.

Tänä vuonna maailmassa valmistuu kaksi miljoonaa sähköautoa ja Terrafamen kapasiteetti on nikkelisulfaatti miljoonaan autoon. Lisäksi tehtaalla valmistuu kobolttisulfaatti 350. 000 autoon.

Terrafame sijaitsee Sotkamossa, joka alentaa jo nyt kuntaveroa 1. 5 %.

Monet Suomen paikkakunnat kilpailivat Northvoltin akkutehtaasta ja 2. 000 työpaikasta, joka kuitenkin meni Ruotsin Skellefteåhon. Yhtiön tärkein kriteeri valinnassa oli nopea lupa- ja valituskäsittely, joten DDR- Suomi putosi automaattisesti. Meillä kun joku Olarin Vihreät, tai Kallion Feministiset Lespot (KFL) voi valittaa vielä valitusajan umpeuduttua ja jo aloitettu projekti pysäytetään. Kuten kävi Kalasataman rakentamisessa ja se seisoi kaksi vuotta.

Nyt Suomella olisi mahdollisuus saada jopa tuhansien työpaikkojen akkukennotehdas maahan, mutta se vaatisi valtiolta jonkinlaista investointia ja noiden mainittujen lupien käsittelyä samoissa ajoissa kuin Ruotsissa ja muualla.

Mutta ei meillä sellaiseen pystytä, meillä vaan neljä ( 4 !!!??!!) ministeriä tapaa  al- Holin suomiSomalien sukulaisia ja näiden terroristirouvien "kotiin" hakemisesta hallitus pitää iltakoulua ja siihen palkataan virkamiehiä Suomeen ja Syyriaan.

Perussuomalaiset nuoret vaatii lisää rahaa Helsingin juutalaiseen seurakuntaan ja Israelin suurlähetystöön kohdistuvan häirinnän ja ilkivallan torjumiseen. Helsingin juutalainen seurakunta käyttää yli 200 000 euroa vuodessa turvallisuusmenoihin. 

Siinä hallitukselle olisi nyt paikka rasistisen terrorin torjumiseen, mutta kun ei. Jos taas joku mummo arvostelee netissä  muslimeja lasten raiskaamisesta, niin heti ovat nettipoliisit oven takana ja sisäministei Maria Ohisalo myöntää 10 miljoonaa "vihapuheen" torjuntaan .

Matti Vanhanen julisti jo, ettei ole mitään estettä Antti Rinteen ministeripostille. Suomessa on juhlittu Trumpin hallituksen eroja, mutta nyt Antti Rinne ja Sirpa Paatero erosivat nopeammin kuin Trumpin lyhyimmän kauden tehnyt ministeri. Rinteen mahdollinen kakkoshallitus hajonnee luultavasti jo reilusti ennen kirsikkapuiden kukintaa.