Monien asiantuntijoiden mukaan Ruotsi ottaa turhan riskin järjestämällä Euroviisut nimenomaan Malmössä, joka on yhtä islamilaista sikolättiä koko kaupunki.

Ei Ruotsin poliisi pysty hallitsemaan jopa kymmenien tuhansien muslimien ulvovia laumoja, sehän nähtiin jo muutama vuosi sitten pääsiäismellakoissa. Poliisit joutuivat pakenemaan ja heidän jälkeensä jättämät autot poltettiin.

Islamin koirat saivat jo komean erävoiton Malmössä, kun kaupungissa kiellettiin Israelin liput, mutta Palestiinan lippuja saa heiluttaa. Vaikka Lähi- idän ainoa demokraattinen valtio Israel on oikein YK: n enemmistön päätöksellä perustettu ja samoin enemmistö YK- valtioista on julistanut Hamasin terrorijärjestöksi.

Mutta Ruotsissa palvotaan islamin "monikulttuurisuutta", joka sattumoisin aivan virallisestikin julistaa muiden kulttuurien alistamista, kuolemaa tai pakkokäännytystä. Sitä islamin palvontaa tehdään niin kauan kuin kosahtaa oikein kunnolla!

Nyt talvella Ruotsin poliisi löysi kymmeniä rynnäkkökiväärejä somalimoskeijan tiloista. Samoin nyt maaliskuussa Tyresön imaami ja monia muita vangittiin Isis- järjestöön kuulumisen takia. Helmikuussa 19- vuotias mies matkusti junassa panssarikranaattien kanssa, jotka olisivat voineet räjähtää jo kolhaisusta tai kassin putoamisesta.

Näitä paljastuneita juttuja on Ruotsissa pilvin pimein, mutta ase- ja räjähdekuljetuksia julkisilla kulkuneuvoilla on kymmeniä kertoja enemmän. Sotivat mamut eivät kuljeta niitä enää autoissaan murhapaikoille, koska ratsiassa jää helpommin kiinni ja poliisi lähtee muutenkin heti mustia päitä ja naamoja vilisevän auton perään.

Miten Ruotsin poliisi suojelee isoja väkijoukkoja nyt kaikenlaisten droonien aikakaudella! Droonia voi häiritä, jolloin se putoaa, sen kantama kranaatti räjähtää ja poliisin tajuama viimeinen näky on omat suolet poppelipuun oksalla.

Ylen teettämän tutkimuksen mukaan yli 60% suomalaisista vastustaa Gazan sotaa, mutta kukapa nyt sotaa ei vastustaisi! Miksi liittoutuneet eivät aikoinaan sitten pysähtyneet Saksan rajoille, vaikka silloin ei vielä tiedetty keskitysleireistä ja vaikka Saksassa kuoli 50. 000 siviiliä yhden yön pommituksissa (Hampuri, Dresden, jne.).

Samoin Isisin hallitsemat Raqqa ja Mosul jyrättiin maan tasalle siviileistä välittämättä. Israel voi nyt tehdä "rauhan" Hamasin kanssa ja 10- 15 vuoden kuluttua Hamas iskee uudelleen, mutta silloin voivat jo Libanonin Hizbollah ja Irankin olla mukana.