Britannia on nyt siirtymässä maahanmuuttajien kohdalla samanlaiseen pisteytykseen, kuin on ollut jo vuosikymmeniä Kanadassa, USA:ssa ja Australiassa. Kaikille työntekijöille perusvaatimus on, että heillä on työtarjous, kyseiseen työhön vaadittavat taidot ja he puhuvat englantia. Näistä asioista saa 50 pistettä, ja työviisumia voi hakea 70 pisteellä.

 Suomella on myös jonkinlainen pisteytysjärjestelmä, mutta se on täysin päinvastainen kuin näissä em. maissa.

Helsingissä on jo pitkään ollut päätös ja käytäntö, jossa kielitaidoton maahanmuuttaja valitaan ennen kuin vastaavat meriitit omaava kantakirjasuomalainen.

Nyt Migri aikoo pakolaisten kohdalla parantaa tiettyjä osa- alueita: Esimerkiksi Tulevaisuuden uhan riskiarvioinnista tehdään vastaisuudessa oma osionsa turvapaikkapäätöksiin.

Tuo tarkoittaa sitä, että arvioidaan mitä uhkia voisi koitua pakolaisen palauttamisesta kotimaahansa. Hyvänä esimerkkinä voimme pitää näiden irakilaisten kaksosten tapausta. Videolla voidaan varmasti todeta toisen heistä syyllistyneen 11 ihmisen joukkomurhaan, mutta ei tiedetä kumpi se oli.

Raastuvanoikeus vapautti tämän takia molemmat syytteistä ja nyt helmikuussa pitäisi tulla päätös hovioikeudesta. Mikäli sisäministeri Maria Ohisalo ei ole puuttunut asiaan, kuten hän näyttää puuttuvan kaikkiin asioihin.

Mikäli hovioikeus vapauttaa nämä veljekset, kuten on odotettavissa, joudutaan heille tekemään Tulevaisuuden uhan riskiarviointi. Silloin kaksi oikeuslaitosta on todennut toisen syylliseksi joukkomurhaan, eikä sellaisilla miehillä ole mitään tulevaisuutta Irakissa. Näin ollen he saavat oleskeluluvat, ilmaiset asunnot ja ilmaisen elatuksen loppuelämäkseen. He saavat Migriltä aivan huippupisteet!

Ilman tätä joukkomurhavideota olisivat molemmat voineet saada sen loputtoman määrän kielteisiä päätöksiä. Nyt heillä on edessään helppo ja turvallinen elämä Suomessa. TE- keskuksella on pieni merkintä koskemattomuudesta veljesten kohdalla, koska eihän tuollaisia miehiä voi millekään työpaikalle lähettää.

Ehkä nämä kaksoset saavat jopa asunnon samasta talosta kuin se entisen Jugoslavian alueelta kotoisin oleva joukkomurhaaja, josta Hesari kertoi muutama vuosi sitten. Tämä mies oli saanut tuomionsa Haagin sotarikostuomioistuimessa ja lähetettiin Suomeen kärsimään vankeusrangaistustaan. Vapauduttuaan hänelle tehtiin myös Tulevaisuuden uhan riskiarviointi. Ja oleskelulupa tuli heti, koska eihän Balkanilla sellaisia joukkomurhaajia kauan katsella.

Olisikohan Suomen kansan seuraavissa vaaleissa syytä tehdä meitä itseämme koskeva Tulevaisuuden uhan riskiarviointi. Sieltä on taas Kreikan kautta tulossa jopa miljoonia pakolaisia ilman papereita ja heidän taustoistaan ei tiedetä mitään. Lesboksen leireissä tapahtuvat puukotukset, raiskaukset ja huumeet katsotaan suurimmaksi syyksi ottaa heidät tänne, vaikka sen luulisi olevan päinvastoin juuri syy jättää ottamatta!

Tukholmassa on 15 suurempaa jengiä, joista 14 johtaja on maahanmuuttaja (pakolainen). Ruotsissa tehdään 2500 nuorisoryöstöä vuodessa ja sehän on jo seitsemän ryöstöä päivässä. Ja ne ovat käytännössä kaikki tapauksia, joissa mamut ryöstävät ja pahoinpitelevät kantaruotsalaisia. Ilmoitettuja on siis noin paljon; aika harva nuori lähtee todistamaan jengiä vastaan, joka asuu samassa lähiössä.