Leluja Aleppon lapsille salakuljettanut Rami Adham oli Suomessa palvottu  Syyrian demokraattisen rintaman keulakuva ja hyvä sellainen hän olikin. Tämä myös leikkikaluja Aleppon leskille kuljettanut mies kun oli täysi huijari ja valehtelija, joka facebookissa vaati kaikkien ei- sunnilaisten muslimien hävittämistä Syyrian maaperältä. Sankari- Rami ei vielä ehtinyt kertoa mielipidettään kristityistä ja juutalaisista, mutta eiköhän noista hänen kirjoituksistaan voi jotain siitäkin päätellä.

Nyt Trump/USA pommittaa Syyriassa Assadin hallintoa ja haluaa kaataa sen. Tilalle tulisi sadoista aseellisista ryhmistä koostuva sekalainen joukkio ja tässä tilanteessa raakalaismaisin Isis liittolaisineen veisi voiton. Eräässä dokumentissa näytettiin kuinka Isis räjäytti Afganistanissa ilmaan kolmetoista ( 13 ) talibaanien kyläpäällikköä, koska nämä olivat liian liberaaleja ( vrt Heidi Hautala ).

Israel on paikallinen supervalta lähi- idässä ja se on ainoa alueen demokraattinen ja ihmisoikeuksia kunnioittava valtio. Kaikissa muissa alueen valtioissa vallitsee kaaos, tai ne voivat sortua kaaokseen koska tahansa. Jordania näyttää vakaalta, mutta sielläkin 60% väestöstä on palestiinalaisia, siellä kannatetaan Isisiä ja siellä juhlittiin sankarina 7 israelilaista koululaista ( 13- 14 vuotiaita ) ampunutta sotilasta.

Assadin sorruttua Israel siis saisi omille rajoilleen samanlaisen kaaoksen kuin USA järjesti Libyaan ja Irakiin. Tämän estämiseksi Israel onkin ollut liitossa Venäjän kanssa ja on varmasti edelleenkin. Syyriasta on jo nyt ammuttu raketteja Israeliin, koska rajan pinnassa on joitakin Isisin pesäkkeitä.

Ainoa varma asia on se, että tarvittaessa Israel tekee totaalisen selvää jälkeä Syyriaan mahdollisesti tulevasta Isis/Ramilaisesta hallinnosta.

Odotan jännityksellä tänään illalla tulevaa Jerusalem studiota. Tv7, klo 20. 30 kristittyjen aikaa, ole ja katso!

PS. Tuota kaasuiskua ei ole vielä mitenkään todistettu Assadin tekemiseksi, kyseessä voi olla samanlainen kupla kuin ne Saddamin joukkotuhoaseet. Ainakin minulle henkilökohtaisesti olisi aivan sama tapetaanko minut kirveellä, kaasulla vai ampumalla, jos kerran oikein tappamaan ruvetaan.