Jälleen kerran minä joudun nousemaan pukille (Joulun freudilainen lipsahdus), siis blogille oikomaan netissä mellastavia vääriä profeettoja.

Israel toimittaa aseita Ukrainaan, kirjoittaa Jouko Repo US- Puheenvuorossa. Kirjoituksensa tueksi hän esittää linkkejä monta kuukautta vanhoihin uutisiin ja jo kadonneilla kielillä esitettyjä videoita.  Miksi hän ja muut harhauskoiset eivät seuraa Itämaan tietäjiä ja katso Jerusalem stuodiota, kuten minä teen.

Tässä 29.11.2022 esitetyssä Jerusalem studion jaksossa Israelin evp upseerit- tutkijat kertovat nimenomaan miksi Israel ei toimita aseita Ukrainaan. Maa toimittaa Ukrainaan humanitääristä apua ja diplomatian saralla se liittyy aina Venäjän hyökkäyksen tuomitseviin kantoihin.

Israelilla ja Venäjällä on Syyrian suhteen sopimus, jonka mukaan venäläiset eivät salli iranilaisten tulevan 100 km lähemmäksi  Israelin rajaa (v. 1967 raja). Nykyinen raja 80km. Samoin Israel voi pommittaa kaikkia iranilaisten kohteita Syyriassa, jos katsoo niiden olevan suunnattuja itseään vastaan. Kunhan vain ilmoittaa niin ajoissa, että siellä mahdollisesti olevat venäläiset ehtivät poistua.

Venäjällä on Syyriassa vanhoja S- 300 ja uusia S- 400 ilmatorjuntaohjuksia. Syyrian joukot käyttävät noita S- 300 ohjuksia ja pari vuotta sitten ne onnistuivat jopa ampumaan alas venäläisen tiedustelukoneen! Venäjä ei ole vielä uskaltanut käyttää noita S- 400 ohjuksia, koska silloin viekkaat juutalaiset nappaavat talteen niiden käyttämän datan ja alkavat itse ohjata niitä Jerusalemista käsin. Kuten kävi sille Iranin ampumalle satelliitin kantoraketille, josta Israelin armeija teki bumerangin.

Israelilla on Gazan terroristit ja Hizbollah Libanonissa, joten se ei halua enää iranilaisia pohjoisrajalleen. Etäisyydet siellä ovat lyhyitä, joten ilmatorjunnalla on ehkä vain muutamia kymmeniä sekunteja aikaa toimia. Verrattuna nyt vaikkapa Ukrainaan, jossa nuo ajat voivat olla jopa 5- 10 minuuttia.

Toisaalta minä kyllä melkein toivoisin olevani väärässä tässä asiassa. Venäjällä on pulaa ohjuksista jo Ukrainassa, joten ei se mitenkään pystyisi panostamaan enempää Iranin mielipuolisten operaatioiden toteuttamiseen. Nyt se joutuu ostamaan aseita jo Pohjois- Koreasta ja Iranista.

Ukraina saa nyt huippumoderneja amerikkalaisia Patriot- ilmatorjuntaohjuksia. Näiden monimutkaisten aseiden käyttö vaatii kuukausien koulutuksen, mutta todennäköisesti niitä käytetään välittömästi maahan saapumisen jälkeen. Siellä on vaan jo koulutuksen saaneita muiden maiden kansalaisia puikoissa. Venäjä yrittää nyt tappaa Ukrainan siviilit kylmään, nälkään ja tauteihin, joten mitkään sodan säännöt eivät enää päde. Rotta- Putin voi vinkua ihan mitä haluaa!

Yhdysvaltain senaatti on nyt päättänyt yksimielisesti, että venäläisiltä oligarkeilta takavarikoidut varat menevät Ukrainalle. Britannia seuraa todennäköiseti heti perässä ja monet Euroopan maat myös vähitellen. Sieltä löytyyy varmasti ainakin kymmeniä miljardeja euroja. Suomen pitää mennä heti mukaan ja ensimmäiseksi Hartwall- areena ristittäköön Zelenskyi- areenaksi.