Kuukaudesta toiseen lehdissä on niin järjettömiä uutisia, ettei pahemmin naurata. Viimeisin oli tietysti tämän julkisuuskiimaisen pääministeri Marinin aivopieru, jossa hän lupasi Ukrainalle Suomen ilmavoimien hävittäjät. Vain otsikoita saadakseen hän lupailee miljardien apua ja Suomen ryhtymistä sodan kolmanneksi osapuoleksi.

Tuo osoitti kuitenkin jälleen kerran, että tyttöhallitus on valmis syytämään ulkomaille niin monta miljardia kuin sieltä ikinä kehdataan pyytää.

Juutalaislla oli Holokausti (kansanmurha) ja ukrainalaisilla Holodomor (kansanmurha nälkään tappamalla). Nyt Sanna Marin suunnittelee suomalaisille Holoalvia (kansanmurha alv: lla). Hän kun ehdottaa Suomeen samanlaista arvonlisäveroa kuin Tanskaan, jolloin elintarvikkeiden hinnat nousisivat heti 11% ja lääkkeiden hinnat 17%.

Hän ei tietenkään ehdota meille Espanjan mallia, jossa ruuan alvi poistettiin äskettäin kokonaan ja lääkkeiltä se oli poistettu jo ajat sitten. Espanja sai niin valtavat kasat suomalaistenkin rahaa tuosta elvytyspaketista, että sillä on varaa tällaiseen porsasteluun. 

Aivan samoin kuin Italia sai niin ison potin tuosta elvytyspaketista, että siellä valtio korvaa tehdyn remontin hinnasta jopa 100%. Ja Italiahan tunnnetaan, joten suurin osa on varmasti ihan näennäisremontteja.

Kaiken huipuksi EU on nyt vielä laatimassa direktiiviä, jonka mukaan Suomessa pitäisi (pakolla) remontoida 1, 5 miljoonaa asuntoa. Sehän on tietysti täysin mahdoton ponnistus koko ajan köyhtyvälle kansalle, mutta jotain tuon suuntaista sieltä tulee varmasti.

Kuten sekin ennallistamisdirektiivi, jonka mukaan meidän pitää rakentaa miljoonia hehtaareja uutta jänkkää, vaikka sitä suota meillä on jo Unkarin pinta- alan verran.

Vuosia sitten viherpimperot ajoivat voimalla laivojen rikkidirektiiviä, joka koski lähinnä vain Itämerta, mutta ei laivaliikenteen pahoin saastuttamaa Välimeren aluetta. Sitten se tuli voimaan, Suomi sai heti miljardin kustannukset ja jokainen tuleva ja lähtevä laiva sai kymmenien tuhansien ylimääräiset rahtikustannukset kalliiimmasta polttoaineesta. Meille ei kerrottu tästä, sanoivat silloin vinku- Ville Niinistö ja muut viherpimperot. Vaikka asiasta oli ollut vuosia raivokas keskustelu kaikissa lehdissä ja somessa.