Hallitus on nyt purkamassa yli 61- vuotiaiden eläkeputkea. Tuon ikäisillä on yleensä 35- 40 vuotinen työura takana ja varsinkin raskaissa työläisammateissa toimineilla miehillä on jo monenlaista kremppaa ja kulumaa. Samoin vuorotöitä tehneet sairaanhoitajat ja muut hoitoalan henkilöt ovat jo oman panoksensa antaneet.

Sen sijaan hallitus purki heti Sipilän ”huonon” aktiivimallin ja sen tilalle tyttöhallitus väsäsi omansa, jossa työttömille sallitaan jopa yksi mahdollisuus kieltäytyä tarjotusta työstä. Ja jokainen TE- keskuksen työntekijä tietää, ettei sille kieltäytyneelle kannata tarjota enää mitään oikeaa työtä.

Rahaa jaetaan aina kokonaisille ikäluokille, jolloin 95% siitä menee rikkaille ja hyvätuloisille. Vain 5% tarvitsee ylimääräisen kouluvuoden, mutta ei kun jokaiselle vaan ja kaikki on ilmaista niin leipäjonossa seisovien kuin miljonäärien lapsille. Ilmaista ehkäisyä ja ilmaista syöpäseulontaa kaikille naisille vaan, joten kunnat leikkaavat sitten muista hoidoista. Helsinki- lisä pienten lasten äideille pois, sekä kirjastoihin ja kela- toimistoihin tulleet euron kopiomaksut ovat vasta alkusoittoa.

Sisäministeriä kutsutaan poliisiministeriksi, kuten Osmo Soininvaarakin nimitteli Maria Ohisaloa. Nyt tämä blondi on rakentamassa palomuuria Suomessa laittomasti oleskeleville ”pakolaisille”, jotta poliisi ja muut viranomaiset eivät pääsisi heihin käsiksi. Tuo Marian palomuuri antaa näille turisteille oikeuden käyttää suomalaista sosiaaliturvaa ja terveydenhoitoa.

Kyseessä on vähintään 5. 000 ihmistä, joten ei tässä mistään pienestä asiasta ole kysymys. Sitten palomuurin valmistuttua määrä paljastuu taas kaksi kertaa suuremmaksi ja tuollainen katiska tulee tosiaan vetämään joutoväkeä maahan chillailemaan.

Luin jonkin lehden pääkirjoituksen ja siellä höpistiin vaan digiloikasta ja peliteollisuudesta. Ensimmäinen tulee viemään kymmeniätuhansia työpaikkoja ja jälkimmäinen työllistää parhaimmillaankin vain pari tuhatta, enimmäkseen ulkomaalaisia hekin. Siinä on Suomen tulevaisuuden eväät. Ruotsissa rakennetaan tuhansia ihmisiä työllistäviä akkutehtaita, joiden akut menevät Ruotsissa valmistettuihin sähköautoihin, joka ala taas työllistää suoraan 165. 000 ihmistä. Puoli miljoonaa vähintään, kun kaikki lasketaan.