Vuoden pakolaisnainen 2019 on 18-vuotias syyrialainen Rand Mohamad Deeb, joka pääsi suomenkieliseen lukioon vain viisi kuukautta saapumisensa jälkeen. Huippuarvosanoin tänä keväänä ylioppilaaksi valmistuva Deeb aikoo seuraavaksi hakea opiskelemaan lääketiedettä. Onnittelemme tätä nuorta naista ihailtavan hyvästä saavutuksesta.

Mutta miten huntupäinen musliminainen suhtautuu miespotilaiden hoitamiseen? Todennäköisesti kieltäytyy ja varsinkin vääräuskoisten miesten hoitamisesta.

Suomessa on nyt enemmän lääkäreitä kuin koskaan, mutta lääkäripula vain pahenee. Naislääkäreiden määrä on kasvanut 50% tällä vuosituhannella ja yhä useampi heistä tekee osa- aikatyötä. Kaikissa ikäluokissa, se lastenhoito ei nyt kelpaa tähän.

– Hirveän tavallista on, että osa-aikalääkärit tekevät täällä 80-prosenttista työaikaa eli neljä työpäivää viikossa, jotka ovat sitten sen pituisia kuin ovat, toteaa Myyrmäen terveysaseman ylilääkäri Laura Laisola.

Hammaslääkäreistä puolestaan jo 80% on naisia ja sama osa- aikaisten piipahtelu sielläkin. Miten on mahdollista, että kunnallinen hammashoito panee luukut kiinni jo kello 14.30?  Näin kysyy opettaja Piia Noronen Espoosta.

Lääkäriliitto vastustaa koulutuspaikojen lisäämistä, koska se haluaa kiristää palkat aivan äärimmäiseen tappiin. Ja hyvin se on onnistunutkin, jo 30 tunnin työllä tervauskeskuksen naislääkäri saa paremman elintason kuin miesinsinööri 50 tunnin työviikolla.

Ruotsissa on paljon syyrialaisia ja he ovat menestyneet oikein hyvin, lausui Tukholman yliopistossa elokuvatutkimuksen professorina toimiva Anu Koivunen pari vuotta sitten A- studiossa. Keskustelu koski muslimipakolaisia, joten Koivunen antoi tahallaan väärää tietoa asiasta. Kirjoittelin siitä jo silloin, mutta en löydä postausta yli 700 jorinan sekamelskasta.

Ruotsissa asuvana hän tiesi taatusti, että siellä puhutaan kuitenkin aina assyrialaisista, jotka ovat nimenomaan muslimien vainoa paenneita Syyrian kristittyjä. Tänään näiden 100- 120. 000 assyyrialaisen valtakunnallinen järjestö pelkää jo sisällissotaa Ruotsissa. Nyt maahan on nimittäin saapunut valtava määrä syyrialaisia muslimipakolaisia, jotka ovat alkaneet oikein urakalla uhkailemaan assyrialaista kristikansaa. Nyt me teemme teille täällä sen saman kuin teimme Lähi- idässä!

Ruotsin viranomaiset eivät tietysti edes kuuntele heitä, joten nyt nämä näkevät vain kaksi vaihtoehtoa; muuttaa pois maasta tai perustaa oma poliisi. Ja sitten tulis kai oma turvakaarti ja pikkuinen tykistö olis myös hyvä olla. Siitähän se sitten taas lähtee!