Suomalaisilla on nyt aivan hirveä ryssäviha päällänsä, joten laitan tähän videon missä amerikkalaiset tappavat ryssiä ihan oikeasti. Ilmeisesti heliskopterista ampuvat pientä rakettia ja onko lennokki kun tarkkailee. Aika tehokasta on, koska yksikin auto tekee puolivoltin takaperin.

Muuten olen sitä mieltä, että media liioittelee ja valehtelee pahemmin kuin Goebbels milloinkaan. Vai ollaanko tosiaan niin tyhmiä, lapsellisia ja täysin reaalimaailmasta irrallansa.

Syyrian Itä- Ghoutassa väitetään olevan 400. 000 ihmistä piiritettynä ja tämä piiritys olisi jatkunut jo yli 4 vuotta. Kyseessä on Damaskoksen lähiö, josta on kaupungin keskustaan vain 15 kilometriä.

Tuollainen ihmismäärä tarvitsee päivässä satoja rekkakuormallisia ruokaa, vaikka syötäisiinkin ihan minimaallisen vähän. Ja mistä tulevat aseet ja ammukset, niitäkin pitäisi tuoda vähintään kymmeniä autokuormallisia päivässä. Olen tosin katsellut noita videopätkiä Syyrian sodasta ja se on vain hajanaista räiskintää eri suuntiin, mutta allahu akbaria huudetaan 25 sekunnin välein.

Älä koskaan lähde hyökkäykseen, jos et ole varma voitosta, lausui legendäärillinen vietnamilainen kenraali Võ Nguyên Giáp, mutta selitäpäs se arabeille. Palestiinalaisillakin on aina niin kiire jysäyttää rakettinsa Israelin suuntaan, etteivät ehdi sitä edes aasin selästä riisua.

Tämän jutun pihvi oli siis siinä, ettei tuo Itä- Ghoutan piiritys ole koskaan mikään oikea piiritys ollutkaan ja heillä olisi ollut vuosia aikaa toimittaa lapset turvaan ja pois sotatoimialueelta.