Perussuomalaisia on pidetty suvaitsemattomana miesten puolueena, mutta nyt se on valinnut puheenjohtajakseen Riikka Purran, joka on kaiken lisäksi vielä kasvissyöjä. Puolueen varapuheenjohtaja on ollut Sebastian Tynkkynen (jatkossakin, tod. näk.), joka on parisuhteessa mustan afrikkalaisen miehen kanssa. Näin ollen voimme todeta suoraselkäisten perussuomalaisten miesten olevan nyt, ja olleen jo aikaisemminkin, eniten sitä perinteistä tasa- arvoa ja suvaitsevaisuutta ajava kansanryhmä Suomessa.

Riikka Purran kasvissyönti on kuitenkin vain henkilökohtainen valinta, ei hän sitä muille pakota. Purra ajaa suomalaisten maataloustuottajien etuja kasvisten ja hedelmien tuotannossa, mutta tietysti myös lihan- ja maidontuotannossa.

Vihreä sisäministeri Maria Ohisalo vaatii nyt jo ennestäänkin syöksykierteessä olevalle maataloudelle lisää kaikenlaista ympäristömaksua ja veroa ilmastonmuutosta tekosyynä käyttäen. Näillä hänen maksuillaan ja ”hintaohjauksillaan” (verot) kerätään vain maaseutuväestön rahaa Helsinkiin, ei niillä ilmaston kannalta mitään merkitystä ole.

Lukekaa tästä Ulla Appelsinin aivan loistava kirjoitus asiasta. Koronavirus ja yksi ainoa laiva poikittain Suezin kanavassa aiheuttivat jo teollisuudelle vaikeuksia ja ruokahyllyjen tyhjenemisen Suomessakin. Meillä lasketaan olevan maassa vain parin viikon ruokavarastot, joten tilanne kriisiytyy hyvin nopeasti. Eikä sitä Ohisalon tuhoamaa maataloutta nosteta hetkessä pystyyn, se vie vähintäänkin vuosia.

Kataisen, vihreiden ja vasemmistoliiton hallitus moninkertaisti karjasuojan (navetta) 10- vuotisen ympäristöluvan, jolloin siitä tuli n. 11. 000 euron toistuva kustannus jo muutenkin vaikeuksissa olleille maataloustuottajille. Silloin ydinvoimalan ympäristölupa oli n. 28. 000 euroa, joten siitä voitte päätellä asian järjettömyyden.

Tuo otsikon Oodi Suomen naisille oli tarkoitettu Riikka Purralle ja Ulla Appelsinille, sekä kaikille heidän kaltaisilleen 2- 3 miljoonalle suomalaiselle naiselle. Purralla on jo perussuomalaisissa satoja tuhansia naiskannattajia ja arvioisin ainakin 93% aikuisista Suomen naisista olevan valmiita allekirjoittamaan tuon Ulla Appelsinin kirjoituksen.