Ennen Suomen suurimmat uhkakuvat olivar Venäjä kolme kertaa, mutta nyt vihreiden ja vasemmistofeministien mepit, sekä tietysti Sirpa Pietikäinen ovat nousseet kolmossijalle. Tämä ehkä vain sen takia, että jo varma Nato- jäsenyytemme pudotti yhden Venäjän.

Suomessa jo nyt käytännössä kaikista taloista löytyy EU: n määräämä energiatodistus, mutta menkääpä kyselemään sellaista Välimeren maista. Ei löydy nyt, eikä tule löytymään uuden energiadirektiivin jälkeenkään.

Minä olen kokemusasiantuntija tässäkin asiassa. Olin nimittäin kerran tammikuussa Madridissa, kun siellä satoi lunta ja lämpötila oli nollan alapuolella. Naisen kanssa olin matkalla Marokkoon ja päätimme viettää Madridissa pari päivää El Pradoon tutustuen ja asuimme keskihintaisessa hotellissa.

Illalla hotellin sängyssä minulla oli kuusi (6) peitettä, kaksi pulloa punaviiniä sisäisenä villapaitana ja kainalossa vielä voimakkaasta jälkihehkustaan nautiskeleva parikymppinen blondi. En ole eläissäni palellut niin paljoa, vaikka olen tunturi- Lapista kotoisin. 

Tuntui kauhistuttavalta ajatella, että lähimmät lämpöiset huoneet olivat jossain Etelä- Saksassa. Kaikki kaupungin ravintolat, taidemuseot ja kaikki julkiset tilat olivat vain muutaman asteen plussan puolella, mitä kylmyyttä kosteus vielä pahensi.

Suomen monet mepit siis äänestivät nyt tuon järjettömän EU: n energiadirektiivin puolesta. Jo aikaisemmin Ruotsin vihreät mepit ovat monesti äänestäneet oman ja Suomen metsäteollisuuden puolesta, kun taas Suomen mepit ovat äänestäneet omaa kansaansa vastaan.

Olin kerran menossa autolleni isossa kauppakeskuksessa, kun huomasin silloin meppinä istuneen Mitro Revon lyllertävän toisella puolen parkkihallia. Juoksin heti hänet kiinni ja aloin antamaan voimakasta kansalaispalautetta. Ystävällisesti tietenkin, koska silloin ei olllut vielä paljastunut tämän jättiläiskääpiön olevan seksihullu naisten ahdistelijakin. Siis sen lisäksi, että oli laajentanut rakennuksiaan naapurin tontille.

Kannattaako minun hakea toiselle kaudelle, kyseli Repo monta kertaa, eikä edes kuunnellut monisanaista ja runsaasti tietoa sisältävää vuodatustani. Lopulta vastasin ettei kannata hakea toista kautta ja päästin hänet lyllertämään eteenpäin.

Tässä muuten sen entisen remontti- Reiskana esiintyneen Jorma Piisisen harvinaisen hyvä kirjoitus. Kirvesmiehenä seurasin aina hänen erittäin asiallisia, sekä runsaasti tietoa ja oppia sisältäviä ohjelmiaan.

Lopuksi vielä vahvistus sille, miksi Euroopan prostituoitujen ykkössääntö on: Ei koskaan muslimeja, eikä varsinkaan arabeja asiakkaiksi! Alla olevan kuvan kaksi syyrialaista ja palestiinalainen oikein erikoistuivat ryöstämään ja raiskaamaan prostituoituja Malmössä. Kolmikko sai 5- 6 vuotta vankeutta ja kaksi karkotuksen, mutta kolmas oli jo saanut pikana Ruotsin kansalaisuuden.

arabit%202.jpg

Meillähän oikeus vapautti sen raiskauksesta syytetyn Sodertäljen mafian miehen, vaikka lehdessä olleen tarkan teonkuvauksen perusteella kantakirjasuomalainen mies olisi heti saanut sellaisesta monta vuotta linnaa.