Monet naisministerit (A-K. Pekonen, M. Ohisalo, L. Andersson) kannattavat huumeiden käytön "rangaistavuuden" poistamista. Suomeksi se tarkoittaa huumeiden käytön sallimista.

Nyt keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä haluaa vielä  laillistaa kannabiksen viljelynkin vientiin sekä lääkekannabikseksi ja MTK ilmoittaa heti  kannattavansa ehdotusta. Olisi typerää jäädä pois 73. 6 miljardin euron markkinoista, sanoo Kärnä.

Varmasti se olisikin kannattavaa, koska Kolumbiassa ja Afganistanissa maanviljelijät ovat joukolla siirtyneet kokapensasta ja unikkoa viljelemään. Kannabis on huomattavasti halvempaa, mutta silti Jemenissä ja Somaliassa kaikki parhaat pellot on varattu vielä kannabistakin halvemman khatin viljelyyn. Vaikka Suomen pellot ja kasvihuoneet pantaisiinkin kannabikselle, niin kyllä me varmaan jostain sitä ruokaakin saisimme ja huumeissahan kansa syökin vähemmän.

Tämä Lex- Kärnä olisi valtava digiloikka Närpiölle, jonka kasvihuoneissa tuotetaan nykyisin suurin osa Suomessa syötävistä tomaateista ja vihanneksista. Laittamalla nuo kasvihuoneet 50- 100 kertaa kalliimman kannabiksen viljelyyn ne eivät tarvitsisi enää valtion tukiaisia ja siinä parantuisi samalla Suomen kestävyysvaje.

Närpiötä mainostetaan nykyisin monikulttuurisuuden kehtona, koska nimenomaan maahanmuuttajat hoitavat noiden kasvihuoneiden työt. Siinäkin tapahtuisi vain pieni muutos vielä enämpi monikulttuurisemmaksi, koska nykyisin kunnan yleisin sukunimi on Nguyen, mutta Kärnän ja MTK: n kannabisunelman toteuduttua se olisi Mohammed.

Nykyisin Närpiön monikulttuurisuus ei ehkä olekaan aivan sitä "ihqua" monikulttuurisuutta, koska yleisimmät vieraat kielet ovat bosnia, serbokroatia, vietnam, venäjä, liettua, thai, viro, ukraina, valkovenäjä, hollanti ja espanja. Kuten huomaatte, tuon runsaasti työpaikkoja tarjoavan kunnan kielivalikoimasta puuttuvat somalia ja arabia, mutta se johtuu vain ja ainoastaan suomenkielisten närpiöläisten rasismista!

Tilanne muuttuisi multikulti- katsannassa paremmaksi, kun somalit ja arabit saapuisivat johtamaan, valvomaan kasvatusta, sekä hoitaisivat kallisarvoisen kannabiksen pakkauksen ja myynnin. Kasvihuoneiden omistajat möisivät välittömästi yrityksensä, koska heille lyötäisiin käteen 50 kertaa sen arvoa korkeampi hinta. Ja jos eivät heti möisi, niin pienen "suostuttelun" jälkeen kyllä möisivät, kuten huumehommissa on tapana. Mitäs enää teet siellä, kun se isoisän rakentama talo paloi viime yönä!

Tämä toisi alueelle myös niitä paljon kaivattuja ulkomaisia sijoituksia, kun Ali Khanin klaani Göteborgista ja Södertäljen klaani ostaisivat muutaman kasvihuoneen. Meidän yhteisessä ja rajattomassa Euroopassamme tällainen on sujuvaa, koska he ovat Ruotsin kansalaisia tai ainakin oleskeluvan saaneita. Ja jos eivät kaikki, niin Ohisalon uuden politiikan mukaan ne luvat tulisivat nopeasti.

Tuollainen monikulttuurisuus synnyttäisi varmasti myös reipasta kilpailua kannabiksen ja somaliväestön rakastaman khatin tuotannossa, mutta sitä vartenhan ovat kalashnikovit ja luotiliivit, kuten Ruotsin malli osoittaa. Syntyisi ”oirehtimista”, mutta nopeasti komisario Jari Taponen ja sisäministeri Ohisalo selittäisivät sen johtuvan taas rasismista ja kertoisivat suuren osan aseista löytyneen kantakirjasuomalaisilta. Ja tällä kertaa se varmasti myös pitäisi paikkansa, koska suomalaiset eivät ole ruotsalaisten kaltaisia rassukoita, eivätkä rupea vain katsomaan sivusta vierasmaalaisten rosvojoukkioiden riehumista legendäärillisen Impivaaran mailla.

Huumeiden vapauttamista ajavat naiset olivat vauhkoina vaatimassa nuuskan kieltämistä ja saivatkin tahtonsa läpi. Vaikka nuuska korvaa tupakan, mutta on sitä 100 kertaa terveellisempi. Nuuska on kuitenkin pahasti sukupuolittunut tuote, koska sitä käyttävät vain kantakirjasuomalaiset miehet. Näin feministit saivat komean erävoiton tässä naisten tasa- arvoa lisäävässä taistelussa ja nyt he ajavat vapaita huumeita monikulttuurisuuden eturintamassa seisoville BLM- tovereilleen.

Keskustan älyvapautta kuvaa hyvin se, että tämä nyt huumeita kannattava puolue oli ensimmäisenä torppaamassa suomalaisten pienpanimoiden mahdollisuuden myydä vapaammin laillisia tuotteitaan. Katselin australialaisen filmin, jossa ison maatilan ainoa kannattava osa oli sen pienpanimo. Oluen tekeminen nykytekniikalla on helppoa, joten nykyisen sadan pienpanimon sijaan Suomessa voisi olla tuhat ja sata pienpanimoa maatilojen tuotantoa tasapainottamassa. Ja olisihan se massiivinen ilmastoteko, jos ihmiset hakisivat oluensa oman kunnan panimoista, eivätkä suomalaista verovapaata olutta Virosta. Lapissakin omat panimot möisivät turisteille omia olutmerkkejään: Kiima, Poronkusema, Revontulet, Aurora Borealis, etc. Jo vain ainaski ihmiset maksaisivat niistä 50% korkeamman hinnan , koska ne olisivat hauskoja matkamuistoja ja lahjoja sukulaisille.