Suomessa on  79. 000 syrjäytynyttä alle 30- vuotiasta nuorta, mutta ei siitä ongelmasta paljon puhuta. Tämä sen takia, että valtava enemmistö heistä on poikia ja nuoria miehiä. Asunnottomista puhuttaessakin kauhistellaan, kun jo 25% heistä on naisia ja tehdään välittömästi ohjelma naisten asunnottomuuden korjaamiseksi. 

Se miesten 75% ei vain kiinnosta ja seuraavana vuonna voidaankin uutisoida naisten asunnottomuuden kadonneen. Asunnottomista on silloin 100% miehiä, mutta "kun he vain haluavat asua ulkona". Tuonkin härskin ja typerän väitteen olen kuullut lukemattomia kertoja.

Suomen ikärakenne nyt vain on sellainen, ettei ole varaa heittää susille 79. 000 nuorta, vaikka miehiä ovatkin.

 Tuollaisen porukan maksaessa keskimäärin 5. 000 euroa vuodessa veroja se tekisi jo 400 miljoonaa euroa. Syrjäytyneinä he taas saavat erilaisia korvauksia, ylimääräistä terveydenhoitoa, putkaa, vankeutta, raastupaa ja tekevät vahinkoa vähintään 2. 000 miljoonalla eurolla vuodessa. 

Miehet työskentelevät myös useimmiten yksityisellä sektorilla, joten julkista sektoria hallitsevat naiset korjaisivat näistä verorahoista itselleen melkoisen tuplajättipotin. Heiltä voitaisiin poistaa kaikki kikyt ja ylimääräisellä lomaviikolla heille saataisiin vielä kolmen kuukauden vuosilomat.

 Ulkomaisesta työvoimasta on turha höpöttää; ne tekevät vuoden töitä ja sitovat sen jälkeen itsensä ketjuilla kiinni siihen "kannustinloukkuun".

Seurailen päivittäin kaikkien lehtien uutisvirtaa, missä on rajattomasti kirjoituksia  naisten ja tyttöjen ongelmista. Milloin on rakennustyömaan paukuttelu ahdistanut naisen eläkkeelle, tai sitten on rakennustyöläinen tuijottanut paljaana repsottavien rintojen väliin. Ja kuten Tuomas Enbuske kirjoitti: naisten runkkaamisesta kirjoitetaan joka päivä kymmenissä lehdissä ja naisten runkkausvälineistä tulvii enemmän tietoa kuin uusista autoista. Kaksinnaiminen on kielletty, mutta yksin naiminen on nyt muotia.

 

 

53907ac55175831e51090b518400a9f191d02c52