Lauantaiyönä alkanut tulitauko on pääosin pitänyt, vaikka Palestiina onkin koetellut sen kestävyyttä. Näin kirjoittavat Suomen valtion omistaman Ylen feministitussukat ja noudattavat siis eri ulkopolitiikkaa kuin Suomen valtio.

Vielä 1960- luvulla ja satoja vuosia sitä ennen Palestiinalla tarkoitettiin Israelin valtiota. Lukekaa tästä Tere Sammallahden artikkelista miten entinen Adult Movie Star (huora, suom. huom.) Rakel Liekki terrorisoi Suomen kansan omistamaa Yleä ja Suomen kansaa.

Vasta olleiden eduskuntavaalien jälkeen tyttöhallituksessa istuvat vihreät, kepu, demarit ja "vasemmisto"liitto kieltäytyivät eri tekosyin kaikesta hallitusvastuusta uudessa hallituksessa, koska ne sentään tajusivat millainen sotku niiden jäljiltä jää. Sitä naisten johtamaa Suomea on pitkään haikailtu, mutta nyt se on nähty ja jonkun pitää siivota jäljet.

Norjassakin ihmetellään nyt, kun Euroviisuissa 185 tuomarin ääni painoi enemmän kuin miljoonien tv- katsojien. Sehän on vähän kuin suomalaisessa demokratiassa, missä Ylen ja lehdistön nuoret femakkotytöt määrittelevät totuuden. Josta niillä tosin ei ole aavistustakaan, kuten tuo Yle- uutisen esimerkki osoittaa.