No ei tietenkään tuollaista tapahdu tällaisessa Impivaarassa, mutta siihen ei ole enää pitkä matka tällä menolla. Jo teidän lapsenne voivat nähdä sen " Ruotsin mallin". Minä asuin aikoinaan Olof Palmen johtamassa Kansankodissa, mutta se yhteiskunta on nyt jo yhtä kauas ja ainiaaksi kadonnut kuten Atlantis.

Otsikko tulee Tukholmasta:

Torstaina Tukholman poliisi löysi 18- ja 20- vuotiaiden miesten ruumiit Tukholman eteläpuolella sijaitsevasta Sätran lähiöstä. Ammutut miehet löytyivät kerrostalon verkkokellarista. Viime yönä samassa Sätran lähiössä lauloi sitten Kalashnikov ja taas saatiin 24- vuotias vainaja. Kostoisku, sanoo Expressen.

Tuollaisia on Ruotsissa monia joka viikko ja vuodessa poltetaan 1457 autoa ( 4 autoa päivässä).

Yle hyllytti kohua herättäneen Seinäjoen arabikevät dokumentin, koska siinä ei nuoltu "oulun imaameja".

–Elokuvassa esiintyvä somalitaustainen, Ruotsissa asuva Mona Walter elää salatussa osoitteessa, koska on luopunut islamista ja on kertonut mitä hänelle on ruotsalaisessa moskeijassa opetettu. Hänen henkeään on uhattu tämän vuoksi. Yle kommentoi Mona Walterin puheita raakaleikkausvaiheessa: "ilmeisesti somalitaustainen nainen puhuu levottomia" ja minun "tulisi leikata islamofobihöpötykset" pois.

Mitä YLE tietää hänen kokemuksistaan? Olen tutustunut tämän elokuvan aikana kristinuskoon kääntyneihin entisiin muslimeihin. Joitakin on siirretty turvaan vastaanottokeskuksista muiden asukkaiden taholta tulleiden uhkausten vuoksi. Jotkut ovat vaihtaneet paikkakuntaa Suomessa vain sen takia, että he ovat luopuneet islamista. Minulle näiden ihmisten kokemukset eivät ole hömpötystä eikä levottomia puheita.

Sen sijaan hesarissa ja ylellä on ollut satoja uutisia ja haastatteluja oman yhteisönsä hylkäämiksi tulleista lestadiolaisnuorista, eikä se ole heidän mielestään mitään uskonvainoa tai fobiaa. Vaikka sitä se nimenomaan on, ja kun sillä yritetään vielä nimenomaan hämärtää muslimien toinen toistaan törkeämpää esiintymistä ja rikollisuutta.

Atte Kaleva, Puheenvuoro:

Myös Pirkko Saisio entisenä taistolaisena tietää, mistä puhuu. Nykyajan taistolaisuus on Saision mukaan sitä, että äärioikeistolaisiksi, rasisteiksi tai fasisteiksi leimataan kaikki ne, jotka eivät varauksetta jaa käsitystä avointen rajojen ja monikulttuurisuuden ihanasta utopiasta. Minkäänlaisia harmaan sävyjä ei edes haluta nähdä. 

Iltasanomat, Setä Arkadia ja suvaitsevaisuus: 

Jos Jussi Halla-ahon persut on ykkönen, hän joutuu käymään tavan vuoksi turhan kierroksen vain huomatakseen, ettei kukaan lähde hänen johtamaansa hallitukseen.
Mielenkiintoista muuten nähdä, äänestävätkö muut puolueet Jussi Halla-ahoa edes eduskunnan puhemieheksi, jos puolue on suurin, sellainen kun on kuitenkin ollut tapana…

Vielä toistaiseksi Jussi Halla- aho ja kumppanit voivat liikkua vapaasti Suomen maanteillä ja kaduilla, mutta esim Hollannissa islamia arvostelevia poliitikkoja joutuu jo asumaan sotilastukikohdassa. Mohammedin piirtänyt Lars Vilk elää piilossa ja kuinka paljon sitten lienee muslimien sukulaisia ja vaimoja, joille vapaa pohjoismainen yhteiskunta on muuttunut painajaiseksi. Ruotsissa arvioidaan jo ainakin 260. 000 musliminuoren olevan pakotettuja elämään Kalifaatin säännöillä.

Monikulttuurisen Suomen saavutetua huippunsa tri Jussi Halla- aho perheineen voi joutua asumaan Santahaminan varuskunnassa ja "ben zyskowichejä" tuodaan ja viedään panssarivaunulla eduskuntaan ja takaisin.

Käväisin tänään asioilla tuossa lähimmässä espoolaislähiössä ja siellä kantasuomalaiset ovat jo aina vain pienempi  vähemmistö.