Hamasin iskusta Israeliin on kulunut jo 2 kuukautta ja vasta nyt Hesari uutisoi terroristien silloin tekemistä julmista raiskauksista ja murhista. Oliko vastaava tyttötoimittaja unohtanut koneensa auki vessareissun ajaksi ja sinä aikana laattioita lakasemaan pantu miestoimittaja Anssi Rulamo vetäisi uutisen suoraan painotalon rullaan!

Todennäköisesti, koska tyttötoimittaja Catharina Herlin oli vetäissyt heti perään vastauutisen Israelin armeijan loputtomasta julmuudesta: Israelin ottamia palestiinalaisia vankeja oli riisutettu alusvaatteisilleen! APUVA, tuo tyttötoimittaja Herlin tarvitsee tuollaisen kuvan nähtyään terapiaa ja psykiatrista hoitoa! Eiköhän jokainen armeija tee noin, mutta selitä se Hesarin tytöille.

No mutta jos katsotaan mitä Hamas teki tytöille ja naisille hyökättyään Israeliin, niin mikä tahansa toinen armeija olisi ampunut yhteen kasaan nuo vangitut palestiinalaiset miehet. Nämä suorat lainaukset paljastavat Hamasin olevan jopa pahempi kuin Isis:

-Todistajan mukaan Hamasin terroristit raiskasivat erästä naista vuorotellen ja leikkasivat hänen rintansa irti. Yksi hyökkääjistä ampui naista lopulta päähän samalla kun vielä raiskasi tätä.

-Israelin naisten aseman parantamisen ministeri May Golan kertoi BBC:lle, että hengissä selvinneet raiskauksen uhrit saavat psykiatrista hoitoa.

”Mutta heitä on hyvin, hyvin vähän. Suurin osa murhattiin raa’asti. He eivät pysty puhumaan, eivät minulle eivätkä kenellekään hallinnosta tai mediasta.”

-Hyökkäyksestä selvinnyt mies kertoi BBC:lle kuulleensa festivaalialueella huutoja, jotka eivät voineet tulla muusta kuin raiskauksista. (Rauhanfestivaali!)

TODISTUSAINEISTONA toimii kuvamateriaali. Ruumiista otetut kuvat kertovat, että monien naisten alaruumiit oli riisuttu paljaiksi ja jaloissa ja sukupuolielimissä oli merkkejä väkivallasta.

Myös eräässä Hamasin hyökkäyspäivänä kuvaamassa videossa näkyy panttivangiksi otettu nainen, jonka housuissa on suuri veritahra.

Ortodoksijuutalaisen Zaka-järjestön Simchat Greyman kertoi CNN:n mukaan, että yksi ruumis oli niin pahoin silvottu, ettei sukupuolta voinut tunnistaa. Erään naisen sukuelimiin puolestaan oli työnnetty nauloja ja muita esineitä.

Hesarilta kesti kaksi kuukautta julkaista näitä jo pitkään kansainvälisessä mediassa pyörineitä uutisia, mutta Yle ei varmaan julkaise näitä koskaan. Koska se haluaa suojella uhreja, joita ovat aina muslimimiehet.

Suurin osa palestiinalaisia kannattavista suomalaisista ei varmaan edes tiedä mistä on kysymys, oli eilen otsikko Verkkouutisissa. Ja totta totisesti Hesari ja Yle ovat pitäneet kansan pimennossa. Edellisen kirjoitukseni kommenteissa eräs mies ihmetteli miten hän ei tiennyt Gazalla olevan 13 km pitkä raja myös Egyptin kanssa.