Tuo otsikon lause Rauha voiman kautta on mottona Israelin, Emiraattien ja saudien Abraham- liittoumassa, mutta se voisi olla myös Suomen yhteiskuntarauhaa turvaava motto tässä rajalain käsittelyssä.

Laitavasemmistoa edustava Nasima Razmyar on Sdp: n ensimmäinen varapuheenjohtaja, joten hän on Suomen vaarallisin nainen. Hän vaatii Suomea ottamaan itärajan yli väkisin tulevia pakolaisia niin monta kuin ikinä tulee.

Joista kenelläkään ei ole mitään papereita ja se jo kertoo heidän hyvin usein hämäristä taustoistaan. Meillähän kulkee jo vapaana ja koko elämänsä täällä sosiaalitukia nauttien kotimaissaan murhia tehneitä ihmisiä. Heille on myönnetty turvapaikka murhan takia, koska niissä entisissä kotimaissa heitä uhkaa kuolemantuomio tai vankilaolot eivät ole Suomen tasoa!

Otetaanpa Ruotsista esimerkiksi Hashem Ali Khan, joka tuomittiin aikoinaan Libanonissa 10 lapsen äidin murhasta. Tässä alla tämä Nasiman idoli on ja tuo mies ei todellakaan puolusta naisten, homojen tai "vääräuskoisten" oikeuksia. Eikä tunnusta YK:n ihmisoikeussopimuksia, kuten myös Nasima Razmyar käytännössä ajaa vain muslimeille ihmisoikeudet tuovan Kairon sopimuksen asiaa!

20b42bac-01a2-4793-84bc-2b6d8cba7ae8?fit

Suomen laitavasemmistossa on pilvin pimein ihmisiä ja kansanedustajiakin, jotka eivät ääri- islamia kannattaessaan ymmärrä tukevansa sitä todellista äärioikeistoa ja avoimesti Hitleriä ihannoivia roistoja.

Ali Khan hallitsee Göteborgissa sijaitsevaa Angeredin lähiötä ja hänen perheessään on 120 jäsentä. Hän on itse kertonut klaanillaan olevan 200 sotilasta, jotka ovat jo järjestäneet tiesulkujakin lähiöön vievillä teillä.

Ruotsin poliisi on julkisesti kertonut Khanin poikien ja muiden perheenjäsenten syyllistyneen murhiin ja satoihin rikoksiin vuosittain, mutta ketään ei saada tuomittua. Todistajat joko peruvat lausuntonsa tai heidät löydetään ammuttuina milloin mistäkin.

Kaiken huipuksi Göteborgin poliisi myöntää itsekin ottaneensa yhteyttä Khaniin joidenkin jengisotien ja tappamisen lopettamiseksi. Ruotsissahan on paljastunut satojen korkeidenkin poliisiviranomaisten tekevän yhteistyötä jengien kanssa, joten voi vain arvailla kuinka monta poliisia Khanilla on palkkalistoillaan.

Sdp:n 1. varapuheenjohtajasta pääministeriksi nousseen Nasima Razmyarin Suomessa joku Helsingin Vuosaari voisi olla vaikkapa somalien Kuolemanpartion hallinnassa ja Jätkäsaaren hallinta olisi jollain afgaanitaustaisella jengillä. Näin Suomen laitavasemmiston ja äärioikeistolaisen islamin täysin järjenvastainen liitto olisi kokenut täyttymyksensä.

Siihen päästään nopeasti, mutta siltä tieltä ei ole enää paluuta siihen Euroopan onnellisimpaan ja turvallisimpaan Suomeen!

  • Nassar Abdouraman Moussa 10 vuotta vankeutta
  • Zakaria Said Mohamed 10 vuotta vankeutta
  • Hassan Abdulkadir Mohammed 10 vuotta vankeutta
  • Mohamed Abdulkadir Okashe 10 vuotta vankeutta
  • Farhaan Mohamed Omar 10 vuotta vankeutta
  • Mazen Omer 10 vuotta vankeutta
  • Abdiwahab Abdirahman Shekul 9 vuotta vankeutta
  • Arlind Sokoli 9 vuotta vankeutta
  • Subeir Abdi Qalib 6 vuotta 6 kuukautta vankeutta
  • Lisäksi oikeus tuomitsi alle kuuden vuoden rangaistuksiin yhteensä 13 henkilöä. Yksi henkilö sai sakkoja ja kolmen henkilön syytteet hylättiin.