Nykyään monet miesaktivistit ja jopa sosiaalidemokraattiset poliitikot tuhlaavat ruutia vaatimalla naisille jonkinlaista yhteiskuntapalvelua miesten pakollisen asepalveluksen vastineeksi. Yli puolet naisista hankkii kuitenkin aina lapsia ja nämä raskausajat ja pienten lasten hoidot jäävät tulevaisuudessakin enimmäkseen heille. Tullessaan Galapagos- saarille Darwin ei tuhlannut kuukausia liskojen ilmaan heittelyyn, vaan hän uskoi kerralla etteivät ne osaa lentää. Samalla tavalla suomalainen mieskin tulee aina tekemään enemmän palkkatöitä ja vähemmän kodinhoitoa, tätä asiaa eivät mitkään lainsäädännöt muuta. Vielä kun suomalaiset naiset ovat haltioissaan maahanmuuttajiemme rikkaista kulttuureista, joissa monissa kaikki kotityöt ovat miehiltä ehdottomasti kiellettyjä ja sekin aika käytetään torilla pörhistelyyn.

Lisäksi palkka- armeija on väistämättä tulossa, jo työvoimapulakin pakottaa siihen. On hirvittävää tuhlausta pitää koko ajan kymmeniätuhansia viimmesen päälle koulutettuja siviilipuolen ammattilaisia varusmiespalveluksessa, kun sotatyöhön koulutetut ammattisotilaat hoitaisivat touhun puolella miesmäärällä. Siitä tulee armeijalle lisäkustannuksia, mutta vielä kalliimmaksi yhteiskunnalle tulee haalia työvoimaa ulkomailta. Ruotsissa maahanmuuton on laskettu nostavan veroprosenttia viisi pinnaa ja kaikki tietävät salaisten tilastojen viittaavan Suomessakin samaan suuntaan. Tietysti voitaisiin siirtyä ankaraan karsintaan ja pääsykokeisiin, mutta siitä onkin sitten jo inhimillisyys kaukana.

Mielestäni suurin ongelma suomalaisessa tasa- arvossa on näiden äitiyden kustannusten jääminen naisvaltaisten alojen työnantajille. Kelahan maksaa suuren osan, mutta edelleenkin n. 10 000 euroa jokaisen äitiysloman kustannuksista maksaa työnantaja. Tämä lisää myös naisten joutumista pätkätyökierteeseen: eihän nyt kukaan palkkaa vakituiseen työsuhteeseen nuorta naista, jos tämän polvien asennostakin jo näkee neidon olevan viimeistään parin vuoden sisällä raskauden tilassa.

Naiset ovat vallanneet suuren enemmistön kaikissa tasa- arvojärjestöissä ja lautakunnissa, joissakin heidän edustuksensa on jopa 100 % (Stm, tasa- arvoyksikkö). Näin epädemokraattisesti muodostetuilta komiteoilta otetaan nopeasti pois se vähäinenkin päätösvalta ja niiden mahtipontiset lausunnot lentävät suoraan roskakoriin. Näin on suurella vaivalla ja rahalla rakennettu hyvä asia pilattu, vaikka juuri naisilla olisi tällä saralla eniten voitettavaa. Suhteellisuudentajun puutetta.