Viime viikolla Ruotsi karkotti irakilaisen imaamin Ahmed Abdulkarim Ahmed Ahmedin, joka oli asunut jo 26 vuotta maassa. Irak ei tietysti suostunut ottamaan vastaan tätä terrorismin takia karkotettua, mutta lähes kahden vuoden häkissä istumisen jälkeen imaami pyysi lentolipun Turkkiin. Hermot pettivät!

Efter 26 år i Sverige – nu har terrorimamen Ahmed, 52, UTVISATS

Läksiäislahjaksi Ruotsi antoi tälle imaamille 250€ rahaa, matkapuhelimen ja lentolipun Bagdadiin. Hänelle pidettiin salainen oikeudenkäynti, jossa ei ilmeisesti yritettykään saada mitään rikostuomiota, vaan Säpo halusi vain karkotusta. Vielä 26 vuoden Ruotsissa asumisen jälkeen mies vaati tulkkia, mutta Ruotsissa ei ilmeisesti ole kulttuuritulkkeja, kuten Suomessa.

Näitä samanlaisia imaameja istuu ilmeisesti vielä neljä häkissä ja heille on se sama yksi ainoa vaihtoehto: Ulos Ruotsista, ihan minne muualle tahansa.

Tämä Ahmetti Ahmetti Ahmetti oli hallinnut Örebrossa sijaitsevan Vivallan kalifaattia, josta lähti peräti 20 miestä taistelemaan terroristijärjestö Isisin riveihin.

Meillä Suomessahan tuollainen ei ole mahdollista, koska me olemme "oikeusvaltio" kaikille maailman islamilaisille terroristeille. Muillekin, jos rahaa ja resursseja jää yli. Meillähän ne joukkomurhasta epäillyt irakilaiset kaksosetkin saivat harvinaisen reilut korvaukset: normi on ollut 100€ päivä, mutta nämä saivat 400€ päivä. Meillä on jakovaraa!