Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen (vrt. Andrei Vyšinski, Stalinin puhdistukset) sai Asianajaliiton Oikeusteko- palkinnon saavutuksista, jotka loukkaavat Suomen perustuslakia, sananvapautta ja kansalaisten oikeustajua. Hän käynnisti vuosien ajojahdin Päivi Räsästä vastaan, nosti syytteen monia perussuomalaisia vastaan, mutta jätti samoista asioista syyttämättä Hussein al- Taeeta ja Juha Pylvästä.

Viherfeministeillä on jo vuosia ollut Yle ja lehdistö, mutta nyt heillä on myös naisvaltaiseksi muodostunut oikeuslaitos.

Tällä jutulla tarkoitan tietysti tuota Wille Rydmanista Hesarissa kirjoitettua erittäin kyseenalaista juttua, johon tässä Rydmanin vastaus. Hesari tietää voivansa hävitä siitä nousevan oikeusjutun, mutta kohu säilyy seuraaviin vaaleihin asti ja sillä voidaan saavuttaa jopa vaalivoitto tyttöhallitukselle. Ja naisistunut oikeuslaitos on täysin arvaamaton, kuten tuo Toiviaisen palkinto osoittaa.

Rydmanin yleisen häpäisyn jälkeen kokoomuksen kärkeen jäävät vain pehmokalut Petteri Orpo ja Kai Mykkänen. Orpo tekee melko varmasti Kataiset ja lähtee komissaariksi kesken pääministerikauden. Maan taloustilanne on vain niin huono ja mistäpä Suomea voi enemmän hallita kuin Brysselistä.

Hesari on erikoistunut kyseenalaisiin artikkeleihin viherfeminismin agendaa palvoessaan.

Aikoinaan sen sunnuntaisivuilla oli koko aukeaman juttu mieskansanedustajien harjoittamasta häirinnästä ja ahdistelusta naiskansanedustajia kohtaan. ”Rintojen väliin tuijottelu ja viipyilevät katseet” oli ainoa mitä naiskansanedustajat keksivät (nimettöminä, tietysti), mutta päämäärä saavutettiin ja maaseudun mieskansanedustajat leimattiin.

”Saamelaisten ja lestadiolaisten keskuudessa lasten hyväksikäyttö on yleistä”, kirjoitti Laura Saarikoski joskus Hesarin sunnuntaisivuilla ja vastoin kaikkea tutkimustietoa. Kirjoittamalla samoin muslimien todistetuista lapsiavioliitoista ja raiskauksista hän olisi saanut välittömästi potkut ja kovan tuomion. Nyt hän nousi yhdeksi Hesarin päätoimittajaksi.

Aikoinaan Suomen pankin johtaja Sinikka Salo oli kaikissa lehdissä ja televisiossa kertomassa kokemastaan työpaikkakiusaamisesta. Hän ei kuitenkaan koskaan kertonut kuka on kiusannut ja miten. Naurettavaa, tuollaisia horiseva mies saisi välittömästi potkut ja ikuisen häpeän.

Vuosikymmeniä sitten minä olin parikymppinen ja lappilaisessa kotikylässäni oli turistisesonki parhaimmillaan. Tunturihotellin valtavaan ravintolaan oli kasattu jopa 10- 15 metriä pitkiä pöytiä, jotta saatiin mahdollisimman paljon asiakkaita sisään.

Minä istuin eräässä pitkässä pöydässä parin kotikylän miehen kanssa ja oliko siinä sitten jotain tuttua naisenpuoltakin mukana. Vasemmalla puolellani istui helsinkiläisten nuorten miesten ja naisten seurue. Olin illan mittaan silmäillyt vieressäni istuvaa viehättävää nuorta naista, mutta siinä yleisessä tohinassa en ollut ehtinyt vaihtaa sanaakaan hänen kanssaan.

Valomerkin tultua minä sitten havahduin naisen puutteeseen ja sanoin vieressäni istuvalle helsinkiläistytölle: Tässä on nyt istuttu ilta vierekkäin kuin aviopari, joten eiköhän vietetä hääyö samaan syssyyn ja lähdetään meille naipasemaan oikein kunnolla! Nainen purskahti nauruun ja hämmästeli ehdotukseni suoruutta, mutta sanoi sen sopivan mainiosti. Ja katso, näin tapahtui! Ja niin tapahtuu vieläkin, mutta kaiken maailman neurootikot vain tuodaan julkisuuteen naurettavien mikroaggressioiden ja viipyilevien katseiden kanssa.