Kesällä Göteborgissa Ali Khanin johtama 200- henkinen rikollisklaani rupesi pitämään Angeredin lähiössä tiesulkuja, joilla aseistautuneet miehet tarkastivat autoja. Nyt Tukholman Tenstassa rikolliset ovat julistaneet kaikille asukkaille ulkonaliikkumiskiellon klo 18. 00 jälkeen. Ja taas aseistetut miehet vartioivat kaduilla, etteivät asukkaat riko tätä uusien vallanpitäjien määräystä.

Borlängessä sijaitsevaan Tjärna Ängen lähiöön tehtiin satojen miljoonien satsaukset, jotta tämä "Lilla Mogadishu" muuttuisi paremmaksi asua. Uusiin opiskelija- asuntoihin sijoitettiin yli sata ulkomaista vaihto- opiskelijaa, mutta suuri osa heistä palasi lähes heti kotimaihinsa ja loputkin vaativat siirtoa turvallisemmalle alueelle. Ampumiset, ryöstöt, raiskaukset ja jatkuva ahdistelu ei ollut aivan sitä mitä he olivat kuvitelleet Ruotsista löytävänsä.

Nyt tätä lähiötä hallitsevat somalit ovat aivan kauheen loukkaantuneita, kun heidän maineensa on pilattu lehdistössä. Jopa jäätelöautot ovat kieltäytyneet ajamasta lähiöön, koska tämän Kalifaatin kasvattamat lapset haluavat vain ryöstää autot tyhjiksi.

Ja meillä pyritään ihan väkisin saamaan kaikki tämä sonta myös Suomeen. Kannattaisi kuitenkin muistaa, että siltä tieltä ei sitten ole enää mitään paluuta siihen turvalliseen Suomeen.

TriHalla_ahoKooste.jpg