Israelin on nyt aivan puhdas pakko tuhota Hamas, maksoi mitä maksoi. Koska muutaman vuoden kuluttua samanlainen terrorihyökkäys toistuu, mutta silloin mukana voi olla myös Libanonia väkivalloin hallitseva Hizbollah. Sen takia Israelissa puhutaankin nyt Toisesta itsenäisyyssodasta.

Israelin valtio on vain kaksi kertaa Uudenmaanläänin kokoinen, se pitää käsittää.

Hizbollahilla on valtava määrä Iranin toimittamia täsmäohjuksia, joten sen ja Hamasin tuhansien rakettien halvaannuttaessa Israelin ilmatorjunnan Hisbollah voi tuhota minkä tahansa kohteen Israelissa. Ja silloin se iskee ensimmäisenä Haifan satamassa oleviin kemikaali- ja lannoitevarastoihin, jolloin 100. 000 ihmistä kuolee sekunneissa.

Israelin armeija on rakennettu sotimaan toista armeijaa vastaan, ei se voi mitään maahan tunkeutuville tuhansille ja tuhansille siviiliasuisille terroristelle. Hamasin esimerkin mukaan nämä voivat autoilla ja moottoripyörillä edetä nopeasti syvälle maahan, iskeä siviiliasutuksiin, ottaa lapsiperheitä panttivangeiksi, eikä Israelin armeija voisi enää tehdä yhtään mitään.

Iran on sekä Hamasin, että Hizbollahin aseistanut, rahoittanut, sekä kouluttanut ja se päättää niiden tekemisistä. Libanon menetti Saudi- Arabian 4 miljardin dollarin vuotuisen tukensa (vrt. Israelin USA tuki 3. 6 mrd/v), koska Hizbollah ryhtyi Jemenissä sotimaan saudeja vastaan.

Ruotsissakin talouselämän johtajat vaativat laajasti sotalakeja, koska maassa ammutaan ja räjäytellään käytännössä joka yö ja usein monissa paikoin yhtäaikaa. Maahan ei saada enää huippuosaajia, eikä muita ammattilaisia! Sitä armeijaa ei kuitenkaan määrätä kaduille, sillä mitä ihmettä se voisi enää tehdä!

Viime yönäkin huumejengin alaikäinen kuriiri vei pommin rivitalon oven eteen ja kaksi alaikäistä tyttöä veti johdot ennen räjäytystä. Nyt se uutinen on jo kadonnut lehdistä koska se on Ruotsin kammottavaa normaalia.

Sama on tulossa Suomeenkin ja jo nyt kymmenet tuhannet nuoret joutuvat rajoittamaan liikkumistaan, harrastuksiaan ja pahemmaksi kaikki muuttuu aina vaan! Noitakaan nuorisoryöstöjä harvat vanhemmat enää ilmoittavat, koska on aivan turha vaarantaa nuoren koko arkielämää muutaman satasen takia.

Ja koska muuan komisario Jari Taponen kertoo kaiken olevan hyvin, vaikka kaikki tietävät asioiden olevan menossa aivan perseelleen!

kestoselitys.jpg