Vihreiden suurin virhe Suomessa oli alkaa käyttää nimityksiä miesoletettu (molo) ja naisoletettu (nolo). Näin kirjoittaa Iltalehdessä Lauri Nurmi ja ennustaa vihreiden katoamista historian hämäriin.

On lievästi sanoen sairasta kyseenalaistaa kaikkien sukupuoli, jos lähes kolmesta miljoonasta miehestä kourallinen ei ole varma siitä omasta sukupuolestaan. Ja sehän loukkaa rajusti patriarkaalisista muslimikulttuureista tulevia machomiehiä, jos heidän sukupuolensa asetetaan kyseenalaiseksi sosiaalitoimistossa ja Kelassa.

Vaikka Mohammedilla on poliisillekin ilmoitettujen epäilyjen mukaan neljä vaimoa. Suomalaiset naisethan taas puhuvat ihastuneina afrikkalaisista moloista, mutta sillä he eivät todellakaan tarkoita epäilevänsä sen odotetun henkilön moloa tai miehuutta.

Trump on vaarallinen valinta USA: n presidentiksi. Toisaalta: Yksikään USA: n presidentti ei voi muuttaa tai lopettaa USA: n senaatin hyväksymää sopimusta. Näin lausui eräs amerikkalainen pitkän linjan diplomaatti eräässä tv- ohjelmassa.

Näin ollen Trumpin puheet NATOsta eroamisesta ovat täyttä houretta, kuten valitettavasti hänen monet muutkin lausuntonsa.En tiedä Trumpin ensimmäisen kauden kotimaan politiikasta, mutta kansainvälisellä areenoilla hän yritti ja oli lähellä saada suurtakin menestystä.

Tarkoitan Pohjois- Korean ja Iranin suhteissa olleiden pattitilanteiden ratkaisuyrityksiä. Joe Biden poisti Iranin pakotteita ja sen jälkeen maa on saanut yli 50 miljardia dollaria lisää öljytuloja (Jerusalem studio). Sitä satoa niitetään nyt Lähi- idässä, kun raketit lentävät joka suuntiin ja aivan pian Iran saattaa ilmoittaa olevansa ydinasevaltio (5- 6 kpl). Silloin Israel hyökkää välittömästi, koska siellä ei varsinkaan nyt Hamasin terrori- iskun jälkeen olla kovin suvaitsevaisia.

Trump kätilöi Lähi- itään sen ns. Abraham- rauhansopimuksen, joka on edelleen voimissaan. Siinä haettiin saudien ja emiraattien tunnustusta ja diplomaattisuhteita Israelin kanssa. Se oli jo vähällä toteutua, mutta Hamasin  hyökkäys lokakuussa oli nimenomaan tarkoitettu estämään sen sopimuksen. Gazan sodan jälkeen asiat kehittyvät taas, koska saudit, emiraatit, Egypti ja monet muuta arabimaat hyväksyvät Hamasin täydellisen tuhoamisen.