Tässä Hannele al- Hamzawin aivan loistava kirjoitus viherfeministien harjoittamasta propagandasta, jonka mukaan kaikki hallituksen, EU:n ja naisministerien arvostelu on naisvihaa, rasismia ja natsismia. Laittakaa tuo kirjoitus jakoon Facebookissa, Twitterissä ja sen voisi julkaista joka viikko uudelleen.

Tässä pieni otos Hannelen tekstistä:

Ajatelkaa kuinka ihanaa. ”Inka, Pihla ja Laura perustivat pimppikerhon: Hirmuisen voimaannuttavaa”, ”400 kipsipimppiä seinällä – tämä on taidetta!”. Miten ”Vihreiden Rosa Meriläinen treenaa nostelemalla vaginallaan ketsuppipulloa” tai miten ”Saara ja Säde näyttävät nänninsä tehdäkseen paremman maailman” ja kilvan joukko nänninnäyttäjiä kirmaa yhdessä rinnat paljaina heiluen veteen. Tissiflashmob, suurempana kuin koskaan, oi, valtaisan voimaantumisen joukkoilmentymä, jolla taas jaksetaan viedä kuin mielipuoliseen hulluuteen asti mennyttä feministisyyttä seuraavaan kesään asti. 

Satojen tuhansien muiden suomalaisten miesten tavoin minuakin on ärsyttänyt viime aikojen melskaus, jossa jopa entisen naispresidentin johdolla kaikkinainen naisministerien ja naishallituksen arvostelu tuomitaan naisvihana ja rasismina.

Iltapäivälehdissä on nykyään sivukaupalla juttua naisten orgasmien saannista ja dildojen (moottorikyrpä, suom. huom.) esittelyä ja varsinkin vanhemmat ihmiset jättävät jo näiden takia lehdet ostamatta. Kuvitelkaapa, että samalla tavalla kirjoitettaisiin miesten seksiasioista! Naisilla on kymmeniä omia lehtiään ja netissä miljoonia sivustoja, mutta kun heidän pitää noilla runkkausjutuillaan vaan vallata koko ilmatila.

Vasemmistoliitolla ei ole Li Anderssonin johtajuuden jälkeen ollut mitään tekemistä perinteisen työväenluokan kanssa. Päinvastoin: Andersson protestoi ankarasti, kun Helsingissä myönnettiin rahaa lentokenttäradalle. Miten voidaan valtion rahoilla tukea miesvaltaista alaa!, tenhotti hän.

Nuo vihreät feministihörhöt ovat kuitenkin pieni ryhmä Suomessa. Minun tuttavapiiriini kuuluu ainakin kolme vanhempaa naista, jotka ovat aina olleet innokkaita kalastajia ja jotka viettävät suurimman osan ajastaan vesien äärellä ja luonnossa liikkuen.

Suomessa on tuhansia kalastuskuntia, joissa kymmenet tuhannet naiset ja miehet tekevät vapaaehtoista työtä kalavesien ja kalakantojen hoidossa. Järvistä niitetään pois tuhoisaa kasvillisuutta, istutetaan kalaa ja nuotataan pois liiaksi lisääntynyttä roskakalaa. Samoin Suomessa on 100. 000 rekisteröityä yhdistystä, joissa tehdään kaikkea mahdollista vapaaehtoistyötä luonnon, nuorison, palontorjunnan, tiestön ja kaiken mahdollisen hyväksi.

Ja sitten ovat nämä viherfeministit, jotka osaavat vain vaatia muita tekemään ja maksamaan heidän tärkeiksi katsomansa asiat. Vihreiden ex- kansanedustaja Rosa Meriläinenkin nostelee tussullaan ketsuppipulloa, vaikka parempaa treeniä olisi käydä istuttamassa muutama puu jonnekin tyhjälle aukiolle. Helsingin seudullekin voitaisiin helposti istuttaa miljoona puuta, niitä tyhjiä joutomaan plänttejä on joka puolella. Mutta kun ei.