Kun Saksa aivastaa, Suomi- neito paskoo! Näin on presidentti Alexander Stubb sanonut Saksassa ja ilmeisesti hän viittasi tuohon toissakesäiseen Saksan tekemään Uniperin kaappaukseen. Siinähän Eurooppaa (ei Suomea) edustava Tytti Tuppurainen hyväksyi Saksan valheellisin perustein tekemän miljardien arvoisen Uniperin kaappauksen.

Seuraavaksi meille on jo tulossa Ruotsista Käenpoika- opetusmalli (gökunge- metod). Siinä hyvin menestyvien oppilaiden kouluihin tuodaan kalifaateista monien sukupolvien serkkuavioliitoissa "jalostuneita" (vajaatoimisia)  muslimioppilaita. Ei niitä tietenkään ruotsinkielisiin kouluihin tuoda, mutta suomenkielisille oppilaille tämä monikulttuurinen rikastuminen on pakollista ja he voivat jopa joutua käymään koulunsa kaukana kalifaatissa. Missä he tosin joutuvat kokemaan uhkaa ja vihaa.

Ruotsissa sitä vastustetaan raivokkaasti vanhempien ja lasten toimesta, mutta sieltä se vaan on tulla jyrännyt kuin kuorma- auto Drottninggatanilla. Suvaitsevaisuus ei ole mikään vapaavalintainen mielentila, se pitää jo vähitellen käsittää!

Näissä väestön pakkosiirroissa on vielä se erikoisuus, että hyvin menestyvän kantaruotsalaisen oppilaan on pakko ryhtyä jonkun Mohammedin tai Ahmedin mentoriksi. Näin tämä onneton lapsi voi oman koulumenestyksensä lisäksi joutua huolehtimaan myös vajaaälyisen käenpoikasensa tavausharjoituksista.

Sillä on saatu jo hyviä tuloksia; molemmista tulee yhtä huonoja oppilaita ja lopulta se kantaruotsalainenkin lapsi huorittelee opettajaa puukko kädessä!