Minä olen jo monta kertaa väittänyt, että Ruotsin rikollisjengit tulevat Suomeen samalla tavalla, kuin ne tulivat Norjaan ja Tanskaan. Nyt Södertäljen mafia oli jo rakentanut ja aseistanut Helsingin seudulle oman verkostonsa, joka kävi miljoonien edestä huumekauppaa. Ampumiset ja räjäytykset alkanevat nekin melko pian.

Kokoonpano käytti huumausaineiden varastoimiseen ja levittämiseen lyhytaikaisia vuokra-asuntoja, jotka sijaitsivat Helsingin kantakaupungissa. Pääepäillyt otettiin kiinni seksuaalirikoksista Helsingin ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitosten operaatiossa.

Minä olen joskus arvostellut Suomen poliisia joistakin yksittäistapauksista, mutta Suomessa on vielä hyvä poliisi. Tuosta yllä olevasta selviää kuitenkin, että Suomen poliisilla on yhtä huonot valtuudet puuttua asioihin kuin Ruotsin poliisillakin. Nyt meillä vaaditaan satoja uusia poliiseja, mutta jo muutaman vuoden kuluttua vaaditaan tuhansia poliiseja lisää (vrt. Suomi 7200 poliisia ja  Ruotsi 40. 000 poliisia).

Nämä muslimitaustaiset rikollisjärjestöt ovat lähes aina klaani- ja heimotaustaisia. Ruotsin rikollisjärjestöillä on aina Suomessa somali- tai arabitaustaisia sukulaisia, jotka ovat enemmän kuin valmiita ryhtymään rahakkaaseen huumekauppaan.

Saksassa touhu pääsi niin pitkälle, että rikollisjärjestöt alkoivat omistaa jo kokonaisia kortteleita ja hallita kokonaisia kaupunkeja. Kuten Ruotsissakin huumejengi erotti äskettäin sosiaalidemokraattisen kunnanvaltuuston puheenjohtajan, joka oli puuttunut heidän julkisilla varoilla käytyihin bisneksiinsä.

Tämä on ennenkuulumatonta ja tätä ei voida hyväksyä, sanotaan nyt Ruotsissa, mutta siellä on myöhäistä tehdä enää mitään.

Täällä voidaan ottaa valtavia avustuksia, eikä tarvitse ampua laukaustakaan, vastaavat jengit siihen.

Saksa otti jo vuosia sitten käyttöön kovat keinot jengirikollisuuden perkaamisessa. Siellä kerättiin kaikki mahdolliset sosiaali- vero-, työttömyys-, huumepoliisi- ja muut viranomaiset yhteen ja ruvettiin käymään klaaneja läpi. Esimerkiksi Berliinissä tämä ryhmä iski sitten kymmeniin yhdenkin klaanin asuntoihin varhain aamulla ja kaikki asunnot, autot, rahat, kulta ja arvoesineet takavarikoitiin. Välittömästi vietiin kaikki ja roistot ajettiin kadulle. Niitä palautetaan, jos löytyy lailliset todisteet ja kuitit näiden ostoon käytettyjen rahojen alkuperästä.

Meillä on vielä matkaa tuohon, mutta hyvällä alulla ollaan jo!

Tässäkin Hesarin itkuisessa jutussa irakilainen mies hakee oleskelulupaa ties kuinka monetta kertaa. Nyt hän on kääntynyt kristityksi, mutta seuraavassa valituksessa hän on homo, pedofiili, tai jotain niin kauan, että saa ikuisen oleskeluluvan Suomeen.

Samat tuomarit ja lakimiehet puivat näitä naurettavia juttuja tuhansia kertoja vuodessa ja yrittävät pidätellä nauruaan (itkuaan?). Ruotsissa oleskeluvasta saa valittaa vain yhden kerran, mutta meillä siihen rajattomaan valitussirkukseen syydetään kymmeniä miljoonia joka vuosi ja kaikki oikeusasteet ovat tukossa.

Saatuaan oleskeluluvan tuokin mies matkustaa heti sinne vaaralliseen Irakiin vaimoa hakemaan. Bagdadin torilla se heimon valitsema 15- vuotia tyttö saa 18- vuotiaan paperit ja ei kun Suomeen ilmaisesta elämästä ja joutilaisuudesta nauttimaan. Yhden tai kahden lapsen jälkeen erotaan siitä maallisesta avioliitosta ja mies saa oman viimeisen päälle kalustetun asunnon. Se sitten laitetaan vuokralle tai sinne tulee taas uusi Irakista haettu kakkosvaimo.