Maikkarilla oli juttua nuorison lisääntyvästä väkivallasta ja joistakin nuorisoryöstöistä on jo uutisoitu. Tällaiset ongelmat pahenevat huimaa vauhtia, kuten Ruotsissa ilmoitetut nuorisoryöstöt kasvoivat vuonna 2018 peräti 31%, mikä on paljon yhden vuoden aikana. Siellä on 2500 ilmoitettua nuorisoryöstöä vuodessa, siis 7 päivässä. Se on rajoittanut paljon nuorison liikkumista ja jo Ruotsin TV: n lastenohjelmissa opastetaan tekemään kiltisti niin kuin ryöstäjät käskevät.

Pian saamme kuulla Suomen hallituksella olevan asiassa voimakas tahtotila ja uhrien auttamiseen annetaan 32 miljoonaa euroa, sekä palkataan lisää psykologeja, sosiaalityöntekijöitä ja kaikenlaisia turhuuden maistereita. Ja tämä uhrit tarkoittaa tietysti taas tekijöitä, koska he ovat pakolaistaustaisia. Kyllä vaan, sillä eivät virolaiset, venäläiset ja kiinalaiset ryöstele nuorisoa.

Koskelan teinimurha sai tekijöiden alaikäisyydestä huolimatta rajattomasti palstatilaa lehdissä, koska tekijät olivat suomalaisia. Siitä oltaisiin oltu täysin hiljaa, jos tekijät olisivat olleet pakolaisia, kuten täysin vaietussa Kaivohuoneen tappotyössä.

Maikkarilla Walkers-toimintavastaava Minna Lahtela sanookin heti, ettei "taustalla ei ole merkitystä", mutta komisario Hannu Väänäsen mukaan "Etninen tausta korostuu". Suomalaiset muuttavat nopeasti pois mamu- lähiöistä, jos heidän lapsensa eivät voi enää liikkua yksin ulkona ja kilometrin päässä olevalle pallokentällekin heidät täytyy kuljettaa autolla. Kuten Ruotsissa on jo tapahtunut.

Noissa suomalaisnuorten pieksäjäisissä ja ryöstöissä teon kuvaaminen on enemmän sääntö kuin poikkeus, koska sellaisia videoita esittelemällä saa rispektiä tietyissä piireissä (muslimipiireissä). Jopa tuo kuuden vuoden tuomion saanut 43- vuotias afgaanimies (taksikuski) kuvasi raiskauksiaan ja esitteli videoita kavereilleen. "Vääräuskoisia" ei yksinkertaisesti arvosteta mitenkään, vaikka se ilmainen elämä maksatetaan heillä. Siinä on sen Kairon sopimuksen henki.

Ei ole rikos olla nuori, sanoisi Tarja Halonen tähän. Ei ole rikos olla naimisissa, sanoi hän, kun talibaneja paljon pahempia Isis- terroristeja tuotiin suihkukoneilla Suomeen. Eikä ole rikos olla tyhmä, mutta silloin pitäisi olla lakasemassa laattioita, lisäisin minä vielä.