Suomi maksaa jatkossakin kehitysrahaa maille, jotka asettuivat tukemaan Venäjää YK:n historiallisessa äänestyksessä viime viikolla.

Näpit irti Ukrainan rahoista, ministeri Saarikko!

SUOMI on luvannut lahjoittaa Ukrainaan myyntirahat, jotka se saa Tullin muun muassa huumeiden ja dopingaineiden kauppiailta takavarikoimista bitcoineista. Nykykurssilla rahaa virtuaalivaluutan myynnistä olisi kertymässä 70–80 miljoonaa euroa. Valtiovarainministeri Annika Saarikko (kesk) vihjasi jo, että ukrainalaisille riittääkin merkittävä osa eli ”yli puolet” summasta.

Siinä pari uutista tyttöhallituksen ”tinkimättömästä” ihmisoikeuspolitiikasta. Lisäksi tuo hallitus esitteli eilen uuden lakialoitteen itärajan hybridivaikuttamiseen liittyen. Se oli tietoisesti rakennettu vajaa torso, joka itseasiassa vain auttaa Venäjää työntämään rajan yli kymmeniä tuhansia muslimimiehiä Suomen turvallisuutta ja taloutta tuhoamaan.

Laki myös mahdollistaa sen, että suomalaisten autot, huoneistot ja kesämökit voidaan takavarikoida laittomien tulijoiden käyttöön. Mitähän mieltä presidentti Niinistö ja hänen johtamansa TP- Utva ovat asiasta? Viranomaisille ei jätetty edes sen Cajanderin kokardin vertaa jäljelle.

Monista uutisista on ilmennyt, ettei vihreiden johtama sisäministeriö osallistu mitenkään Ukrainan naisten ja lasten maahantulon, asumisen, elämisen ja sosiaalitukien järjestämiseen. Vaikka sosiaaliturva kuuluisi automaattisesti kaikille Suomessa laillisesti oleskeleville. Sen sijaan laittomasti maassa oleskeleville sitä on löytynyt ja terroristeiksi lähteneitä arabeja ja somaleja on oikein haettu luksuskoneilla takaisin Kelaan.

Israel on  toimittanut Ukrainaan vain humanitääristä apua, koska tänä talvena Venäjä on monta kertaa uhannut sytyttää Lähi- idän liekkeihin. Putin on toistaiseksi sallinut Israelin hyökätä estottomasti Iranin Syyriaan perustamia tukikohtia vastaan, jos ne on selvästi suunnattu Israelia vastaan tai ovat olleet 100km lähempänä Israelin rajaa.

Sitä Iranin ja Israelin välistä sotaa Syyriassa on ollut käytännössä joka viikko. Lisäksi Iran sotii Libanonin Hizbollahin ja Gazan Hamasin avualla Israelia vastaan, joten Venäjän turvaama ”sotaisa rauha” Syyrian rajalla on tärkeä koko juutalaisvaltion olemassaolon kannalta.

Me menimme 23. 2. nukkumaan Euroopassa, mutta heräsimme 24. 2. Israelissa, sanoi presidentti Zelenskyin neuvonantaja. Israelin kansalaismielipide on täydellisesti Ukrainan puolella, mutta kun heidän rajojensa takana vaanivat vielä ryssiäkin pahemmat barbaarilaumat.

Israelissa asuu miljoona entisen NL: n alueelta tullutta venäjänkielistä, joista ennen sotaa 20- 30% oli joko Ukrainan tai Venäjän kannattajia ja loput puolueettomia. Nyt 75% näistä venäjänkielisistä on asettunut Ukrainan puolelle.

EU: n ja varsinkin Saksan toiminta Venäjää vastaan on vain näennäistä terhentelyä, koska kaasu- ja öljymiljardit virtaavat edelleen Putinin sotakassaan. Israelin ja Venäjän välit ovat nyt kiristymässä Israelin ulkoministerin lausuntojen takia. Tarvittaessa Israelin ilmavoimat ja armeija pystyvät kuitenkin nitistämään Venäjän Syyriassa olevat joukot muutamassa päivässä, kuten myös siellä riehuvat erilaiset barbaarilaumat.