YK: n pääsihteeri antoi sekavan Israelin tuomitsevan lausunnon ja Turkin presidentti Erdogan julisti parlamentissa Hamasin terroristien olevan vapaustaistelijoita! Lähi- idän tilanteen takia ne ovat kuin bensaa liekkeihin ja nyt Euroopan miljoonat muslimit katsovat oikeudekseen aloittaa hillitön väkivalta ja riehuminen kaduilla ja kaikkialla. Jota ne tosin ovat tehneet jo aikaisemminkin, mutta nyt on Jihad päällä!

Tuota YK: n pääsihteeri Gutierrezin lausuntoa Hesari ja Yle nyt selittelevät, mutta näimmehän me kesällä kuinka ne itse vääristelivät Riikka Purran somekirjoituksia yksittäisiä sanoja poimimalla. Ne yrittivät sillä kaataa laillista hallitusta, mutta samalla tavalla muslimit yrittävät nyt kaataa koko maailmanjärjestyksen ja tuhota Israelin.

Israel on siirtänyt Gazan maahyökkäyksen alkua, koska USA: n armeijan pitää ehtiä suojata tukikohtiaan Lähi- idässä. Joihin on jo ammuttu kranaatteja, ohjuksia ja lähetetty lennokkeja.

Tämän sodan rintamalinjat Euroopassa tulevat kuitenkin kulkemaan kerrostalojen käytävillä, kaduilla ja kauppakeskuksissa. Ja nimenomaan pyhää Palestiinaa muslimeille ja Israelin tuhoa vaativat muslimit päättävät missä ne rajat kulkevat.

Ei ole yhtään liioiteltua, jos vertaamme sitä Isis- terroristijärjestön vastaiseen sotaan. Silloin mukana olivat länsimaiden lisäksi kaikki muslimimaat ja jopa Iran, koska sitä sotaa Isis kävi enimmäkseen toisia muslimeja vastaan.

Siitä huolimatta Euroopassa tapahtui paljon Isisin kannattajien terrori- iskuja (Pariisi, Bryssel, Nizza, Tukholma, Turku, Hampuri, jne), joissa kuoli satoja ihmisiä. Ranskassa muslimit järjestivät kuitenkin jopa symbolisen ihmisketjun suojelemaan paikallista juutalaisten synagogaa.

Nyt on aivan toinen ääni kellossa, koska yksikään muslimijärjestö tai imaami ei ole Euroopassa tai Suomessakaan tuominnut Hamasin eläimellistä Israelin lasten, naisten ja yleensä 1. 300 siviilin joukkomurhaa. Päinvastoin, ympäri Eurooppaa Hamasia juhlitaan valtavissa mielenosoituksissa ja voittokulkueissa.

Britannia ja Eurooppa tulevat liittymään sotaan, jos se leviää Lähi- idässä. Ja varsinkin Saksa ottaa kovat otteet käyttöön, koska sillä on valtava syyllisyyden taakka omista tekemisistään juutalaisia kohtaan. Onneksi sen Isis- järjestöä vastaan perustetun liitouman runko on vielä tallella ja mahdollisen laajentumisen jälkeen saadaan nopeasti pommikoneet taivaalle.

Euroopan siviilejä se ei kuitenkaan suojele, joten ehkä täällä joudutaan katkerasti oppimaan miksi Itä- Eurooppa ei ole ottanut vastaan muslimipakolaisia. Ruotsissa pidetään varmaan jo hätäkokouksia, koska toissa keväänä maata järkyttäneet väkivaltaiset muslimien pääsiäismellakat voivat nyt toistua kymmeniä kertoja suurempina. Täysin ilman valtuuksia olevan armeijan lähettäminen kaduille olisi taas muslimeille oikea riemuvoitto ja Naton suojiin ei sitten kuitenkaan keritty.

Onneksi Saudi- Arabia, Emiraatit ja Egypti eivät ainakaan liity mahdolliseen suursotaan. Sen sijaan Iranin komentama Hizbollah voi hyvinkin tehdä sen ja se johtaa Libanonin totaaliseen tuhoon. Samoin voi käydä Jordanialle, koska erilaiset Irakin äärimuslimit ovat jo keskittäneet asejoukkojaan maan rajoille ja suurin osa maan asukkaista on etnisiä (entisiä) palestiinalaisia. Iran itse tuskin liittyy, koska nyt ovat Isot Pojat vastassa!

Suomessa on onneksi nyt päättäväinen hallitus, presidentti ja turvallisuudesta vastaava TP- utva. Presidentti Niinistön kirjasta on selvinnyt hänen, armeijan ja turvallisuusviranomaisten pohtineen kaikkia mahdollisia ja pahimpiakin vaihtoehtoja Natoon liittymisen aikaan. Vaikka julkisuudessa kansaa rauhoiteltiin ja annettiin sen sijaan Sanna Marinin tyttöhallituksen esittää omia tiputanssejaan catwalkilla ja muita lapsekkaita Instagram- performansseja.