Kestäisimmekö, jos ihmisiä alkaisi kuolla rajalle?, kysyy Hesarin toimittaja Erja Yläjärvi. Kyllä me sen kestämme, jos katsomme myös kuinka paljon turvapaikan saaneet pakolaiset ovat murhanneet kantasuomalaisia viime vuosina.

Puhumattakaan nyt tuhansista raiskauksista ja ryöstöistä, joiden uhrit ovat monesti traumatisoituneet loppuelämäkseen ja joutuneet pitkään terapiaan tai varhaiseläkkeelle.

Ei koskaan enää, julisti sisäministeri Maria Ohisalo, kun Suomesta palautetun irakilaisen majurin valehdeltiin murhatun Irakissa ja sillä haettiin isoja rahallisia korvauksia. Ohisalo ei ministerinä korvaansa lotkauttanut pakolaisten murhaamien suomalaisten takia ja Hesarin Erja Yläjärvi on samalla asialla.

"Porissa 17- vuotias muslimityttö poltettiin elävältä, Turussa kahdelta musliminaiselta katkaistiin kurkku torilla, Hämeenlinnassa suomalainen mies murhasi nuoren muslimitytön, Oulussa alaikäinen muslimityttö teki itsemurhan suomalaisten joukkoraiskauksen takia, jne, kymmeniä kertoja". Kuulostaisi kammottavalta, mutta Ei koskaan ole tapahtunut tietenkään, vaan sen sijaan muslimimiehet ovat tehneet noin suomalaisnaisille.

Itärajalla väkisin Suomeen tunkevista pakolaisista 79% on huijareita, jotka lähtevät turvapaikan saatuaan lomailemaan jopa vuosiksi sinne kotimaihinsa ja joissa Suomen sosiaalituki vastaa ministerin palkkaa!

Aivan oikein; Ruotsissa tehdyn virallisen tutkimuksen mukaan turvapaikan saaneista 79% lomailee niissä "vaarallisissa" kotimaissaan. Kysykää vaikka Espoon kaupunginvaltuutettu Habiba Alilta miksi hänet lähetettiin 15- vuotiaana kahdeksi vuodeksi Somaliaan oppimaan sitä "oikeaa kulttuuria". En löytänyt Habiba Alin alkuperäistä kertomusta asiasta (Kirkko ja kaupunki), koska hän on tehnyt keksitystä rasismista hyväpalkkaisen ja helpon ammatin itselleen ja siksi kaikki tosiasiat on poistettu.

Tässä vielä Olli Pusan kirjoitus ajankohtaisesta aiheesta. Venäläiset rajavartijat eivät ole päästäneet joitakin "pakolaisia" takaisin, joten heidät on otettu Suomeen. Meillä voi siten olla jossain vaiheessa maassa kymmeniä tuhansia partapakolaisia, joista emme tiedä mitään. Kestäisimmekö Pariisin Bataclanin ja Nizzan rantakadun kaltaiset terrori- iskut, joissa kuolee kerralla lähes 200 suomalaista!