Viime aikoina on puhuttu paljon vihreiden naisten universaalista typeryydestä ja röyhkeydestä, joten jatketaan samasta aiheesta. Tampereella asuva albaani/muslimi vihreiden kaupunginvaltuutettu Brigitta Krasniqi on kohdannut kauhistuttavaa rasismia raitiovaunussa. Lipuntarkastaja oli hyväksynyt hänen liputtomuutensa, mutta ei toisen selvästi etnisesti parempaa rotua olevan (somali, arabi) liputtomuutta.

Brigita Krasniqi on yksi feministisen ja anti- rasistinen kansalaisjärjestön Fem-R:n perustajista. Hän juontaa yhdessä XXXX kanssa Mitä vittua -podcastia. Hän on siis yksi noita rähiseviä muslimeja, jotka vain hakevat kaikkea mahdollista rasismiin liittyvää. Seuraavan hyvin kyseenalaisen tarinan hän oli saanut Yleen ja Iltalehteen.

Brigita Krasniqi oli joutunut lipputarkastukseen, jolloin tarkastaja huomasi hänen mobiililippunsa vanhentuneen. Tampereella tuollainen lippu on voimassa 1. 5 tuntia, siis 5400 sekuntia. Viimeisen 30 sekunnin aikana Brigitan puhelin oli sammunut, hänen lippunsa oli vanhentunut ja hän oli joutunut lipuntarkastukseen. Vaikuttaa hyvin muslimilta tuo ja logiikka on suora kuin sian saparo. Suomeksi sanottuna hänellä ei ollut lippua, mutta tarkastaja hyväksyi kuitenkin naisen selityksen.

Toinen etnisesti ylempää rotua oleva nuori mies ei edes yrittänyt maksaa lippua ja esitti väärät henkilötiedot tarkastajalle. Paikalle kutsuttiin siis poliisi ja silloin siinä oli jo kaksi suomalaisen rasismin edustajaa.

Ruotsissa muslimit ovat pahoinpidelleet jo satoja kuljettajia ja lipuntarkastajia, joten siellä heiltä ei enää uskalleta edes kysyä lippua. Tosin niihin kalifaatti- tunkioihin eivät sitten aja taksit, jäätelöautot, muuttoautot, kauppojen tavarantoimittajat, eikä öisin ole bussiliikennettäkään.

No mitäpä sitten, jos lipuntarkastaja olisikin lain ja yhdenvertaisuuden vuoksi antanut Brigitta Krasniqille 80 euron sakon:

Mitä vittua, mää ooon vihreä kaupunginvaltuutettu, sää saatanan natsisika, mää soitan ratikan liikennepäällikölle ja sää saatanan natsi oot huomenna työtön, mua uskotaan ja mää voin sanoa mitä vain, mutta sinua natsi ei, mitä vittua ja mää kysyn valtuustossa, mitä vittua!

Ja tietysti hän oli soittanut ratikkaliikenteen johtajille ja ottaa asian esille myös kaupunginvaltuustossa.

Noin se vaan menee. Yhdellä kaverillani oli siivousfirma ja hänellä oli kymmenien Helsingin kaupungin vuokratalojen rappusiivoukset. Erään kerran hänen siivoojansa olivat työn lopuksi vahanneet rapun käytävät ja portaat. Silloin pinnat ovat kuolettavan liukkaita ja asukkaita pyydetään odottamaan parikymmentä minuuttia pintojen kuivumista. Paikalle oli tullut suomalainen nainen arabimiehensä kanssa ja he olivat olleet hyvin närkästyneitä odotuspyynnöstä.

Siivoojat eivät huomanneet mitään erikoista, mutta parin tunnin kuluttua kaverilleni soitettiin Helsingin kaupungilta ja kerrottiin, että kaikki hänen siivousalueensa on otettu pois, eikä hän ikinä enää saisi kaupungin siivouksia. RASISMI! Ilman mitään kyselyjä tai selityksiä, koska muslimit ovat väkivaltaa käyttämällä saavuttaneet sellaisen aseman. No, kaverihan teki sitten konkurssin.