Nykyään naiset käyttävät ohjelmissaan ja kampanjoissaan innokkaasti pillua, vittua ja muita sukuelimiään kuvaavia sanoja, joten heidän mielikseen minäkin tein nyt niin jo otsikossa. Siis ihan pikkusen muokkasin tuota dokumentin Viisi valittua nimeä.

Naisilla on Virkataan vittuja, Pillupäiväkirjat ja kaikkea mahdollista. Olisihan se aivan kauheen törrrkeetä, jos me typerät suomalaiset miehet rupeaisimme apinoimaan naisia ja tunkemaan mulkkua ja kullia samalla tavalla joka paikkaan!

Annika Saarikko ja Sanna Marin johtavat puolueitaan edestä, mutta näiden v..ittujen  puolueet eivät seiso enää heidän takanaan. Se näkyy viimeisimmästä puoluegallupista, jossa kepun kannatus putoaa edelleen ja demarienkin vähäsen.

Viidestä valitusta muuten kolmea ei kansa ollut vaaleissa valinnut tuohon raamatulliseen tehtäväänsä. Marin, Saarikko ja Ohisalo tulivat puolueidensa puheenjohtajiksi vasta vaalien jälkeen. Varsinkin Marinin valinnassa oli samanlaista pelin politiikkaa kuin Putinin syrjäyttäessä Jeltsinin.

Ja jos on noista naisista tehdyn dokumentin nimi raamatullinen Viisi valittua, niin samalla tavalla heidän aikanaan ja heidän takiaan Suomi koki monet raamatulliset vitsaukset. Seitsemän laihaa vuotta on nyt jo tullut ja heinäsirkkojen tilalle saimme paljon pirullisemmat koronavirukset. Ja seuraavien sukupolvien velkavankeutta voi verrata ainoastaan juutalaisen kansan vankeusaikaan Egyptissä!

Sanna Marin kiertää nyt vauhdilla maailmaa ja ottaa joka puolella vastaan erilaisia palkintoja. Siis ulkomailla; kotimaassaan hän joutuisi vain osallistumaan oman hallituksensa kammottavien jälkien siivoamiseen.

Annika Saarikko istuu nyt koko naisellisella painollaan puolueensa johdossa, vaikka kaikki uskottavuus on mennyt ja vaikka nyt olisi ainutlaatuinen tilaisuus tehdä Orpon hallituksessa nimenomaan Suomen maaseudun hyväksi koituvaa politiikkaa. Hän istuu siinä edessä koko leveällä "egollaan", vaikka tietää suurimman osan puolueen kannattajista  ja vaikuttajista oikein hinkuavan hallitukseen.

Toivottavasti Rkp: n pohjaton röyhkeys ja ahneus kaatavat hallitusneuvottelut ja saamme syksyllä uudet vaalit. Ei se mikään demokratian epäonnistuminen olisi, Israelissa pidetään vaalit joka vuosi ja maalla pyyhkii aivan loistavasti.