Hesari heittää nyt oikein lapiolla sontaa Suomi- neidon demokratian, tasa- arvon ja ihmisoikeuksien kasvoille. Meillä on nyt kiihkeä keskustelu ihmisoikeuksista ja rasismista, mutta Hesari tarjoaa siihen malliksi somalien ajatusmaailmaa. 

"Maahanmuuttoa voi kritisoida ja sen ongelmista puhua. Koko länsimainen demokratiahan perustuu ajatukselle, että kaikenlaisille mielipiteille on tilaa. Halventaminen ja rasismi sen sijaan ovat raja, jota ei koskaan pitäisi ylittää ja se on nyt ylitetty kirkkaasti".

Noin lausuu Vantaan Myyrmäessä toimivan moskeijan imaami Sharmarke Said Aw- Musse. Hän itse, hänen islamilainen ajatusmaailmansa ja muslimien kulttuuri rikkovat kuitenkin joka ainoaa hänen valehtelemaansa sanaa.

- Tuo imaami ja yksikään muslimi ei hyväksy länsimaista kulttuuria, eikä allekirjoita tai tunnusta YK: n ihmisoikeuksia.

- Islamissa millekään muille mielipiteille ja uskonnoille ei ole mitään tilaa, vaan jopa eri islamin suuntausta edustavat ovat vääruskoisia ja heille kuuluu kuolemantuomio.

- Halventaminen ja rasismi ovat somalikulttuurin perusajatuksia, jotka koskevat vääräuskoisia, toisia rotuja, sekä jopa oman rodun/uskonnon naisia ja tyttöjä.

- Tuo imaami Sharmarke Said Aw- Musse neuvoo varmasti päivittäin muslimimiehiä ottamaan monta vaimoa.

- Hän neuvoo seurakuntansa miehiä ja naisia eroamaan siitä maallisesta avioliitosta, koska silloin saadaan sosiaalitoimistosta uusi asunto miehelle ja se islamilainen avioliitto pätee kuitenkin yhä. Somalinaisista reilu puolet on "eronnut", vaikka heidän kulttuurissaan ja uskonnossaan sitä ei sallita.

- Tuo ketku imaami kehottaa seurakuntalaisiaan lähettämään pienet tyttärensä sinne entiseen kotimaahan ympärileikattaviksi (silvottaviksi, jollaisesta suomalainen isä/äiti saisi 4- 8v vankeutta), jopa vuosiksi oppimaan oikeaa islamilaista kulttuuria ja jopa alaikäisten tyttöjen naittamista vanhoille ukoille suosittelee tuo imaami.

- Ehkäpä tuon imaamin moskeijassa on myös naisille opintokerho, jossa imaami selittää heille uskottomuuteen tai tottelemattomuuteen syyllistyneiden naisten kuoliaaksi kivittämisen teoriaa, käytäntöä ja moraalisia perusteita. Kuten siinä Tanskan tv: n piilokameralla kuvatussa dokumentissa nähtiin.

 
Pian me pääsemme ehkä lopullisesti eroon perussuomalaisista, mutta onneksi Hesarilla on jo valmiina tarjota meille aivan uusi arvomaailma ja parempi kulttuuri!
 
 
Halleluja,
perkele!