Kepun eduskuntaryhmän puheenjohtaja kertoo televisiossa ottaneensa yrityksiltä 40 000 euroa enemmän rahaa kuin on virallisesti ilmoittanut. Tämä jumalolento ilmoittaa korskeasti sen olevan hänen oma asiansa ja myöhemmin paljastuu tämän olevan yleinen käytäntö eduskunnassa. Suomessa puhutaan sen jälkeen otsa huolestuneella rypyllä vaalirahoituslain epäselvyydestä, kun muualla Euroopassa vastaavissa tapauksissa puhuttaisiin törkeästä lahjuksenotosta. "Minä en tiedä mistä rahat tulevat, enkä haluakaan tietää", on kansanedustajien yleinen kommentti kyselijöille. Nyt me kuitenkin tiedämme heidän poikkeuksetta valehdelleen. Vanhanen sai rahaa Ideaparkin omistajalta ja puolusti heti julkisesti sellaisen rakentamista Vihtiin, joten kyllä näissä rahapaketeissa ilmeisesti jonkinlaiset käytösohjeet kuitenkin on.

Venäläiset ovat öljyrahoillaan ostaneet maailmalta monia jalkapallojoukkueita, isoja yrityksiä ja valtavat määrät kiinteistöjä, kuten nyt Suomestakin. Heidän määränsä tulee Suomessa jatkuvasti kasvamaan, joten tulevaisuudessa voimmekin odottaa meillä olevan eduskunnassa myös venäläinen kansanpuolue. Tämän puolueen ehdokkaille rahaa jakaa "Kehittyvien ruhtinaskuntien liitto", eikä siellä pikkurahoilla pelata.

Venäjän oligarkkien keskuudessa kiertääkin jo huhu Helsingissä myynnissä olevasta valtavasta talosta, jossa entiset suomalaiset urheilijat, pyrstötähdet, kaikenlaiset julkimot, sekä tosi- tv ja hupiohjelmien näyttelijät lepäilevät tv-esiintymistensä välillä. Suomen liityttyä Euroopan unioniin siirtyi valta tästä talosta Brysseliin ja virkamiehille, joten nyt tuossa "Idealistiparkissa" pohditaan lähinnä seksiin liittyviä kysymyksiä.

Rooman keisari Nero osoitti halveksuntaansa senaatille nimittämällä hevosen senaattoriksi, mutta tiukan eläinsuojelulain ja hevosharrastajain vastustuksen vuoksi tämä lienee Suomessa mahdotonta. Toteutuessaankin voisi kysymykseen tulla ainoastaan suomenhevosen valinta. Alan itse kyllä olla jo sen verran kypsä eduskunnan nykyiseen menoon, että jos A.T.Eko olisi ehdokkaana niin se saisi ääneni. On se sen verran hyvä hevonen. Antti Teivaisen ohjastamana laittoi kampoihin ruotsalaiselle Järvsjöfaksillekin, jolla taas ei ole mitään mahdollisuuksia tulla valituksi Ruotsin valtiopäiville.