Petteri Orpon hallitusvaihtoehdot ovat hyvin rajalliset, koska Sanna Marin ja Annika Saarikko ovat maantiellä poikittain.

Sanna Marin ilmoitti jättävänsä demarien puheenjohtajuuden syksyllä, mutta kertoi kuitenkin hoitavansa hallitusneuvottelut. Se tietäisi vain tyttöhallituksen tuhotyön jatkoa ja Orpo saisi neljä vuotta kuunnella Marinin ja Anderssonin kiljuvan asioita läpi. Kuten kevään vaalikampanjassa jo nähtiin ja kauhisteltiin noiden naisten röyhkeyttä.

Kepun Annika Saarikko on/oli Suomen historian surkein ja vetelin valtiovarainministeri, mutta järkyttävän vaalitappionsa jälkeenkin hän jatkaa puolueen johdossa. Eikä kukaan ole uskaltanut haastaa häntä sanallakaan, koska kaikki naisten arvostelu on Suomessa naisvihaa (kts. otsikko).

Vuonna 2021 Saarikko lupasi budjettiriihessä 110 miljoonan euron (vrt. pillukarva) työllisyystoimia: "Pää pitää saada auki näissä päätöksissä". Hän sai tosin vain oman päänsä auki siinä asiassa ja siihen oman pään aukomiseen jäikin sitten kaikki hänen tekemisensä. Kepu mahdollisti koko hyvinvointivaltion tuhoamisen ja nyt se 110 miljoonaa on 60 kertaa suurempi pakkopulla kansan nieltäväksi.

Orpo ja Purra olisivat enemmän kuin mielellään ottaneet kepun mukaan hallitukseen, mutta nyt prinsessa Annika on loukkaantunut, koska kansa äänesti väärin. Kepun "stragediana" on nyt odottaa Orpon ja persujen hallituksen suosion laskua, jolloin äänestäjät palaisivat kepun koko ajan pienenevälle tunkiolle. Jonka huipulla kotkottaa edelleenkin se sama Annika Saarikko.

Kyllä kepun hoskoslaisia nyt kyrsii voimakkaasti: Orpon ja Purran kanssa olisi saatu maaseudulle tuhannen milijoonaa erilaista tukea, mutta nyt ne rahat pannaan pakkoruotsiin ja kaikenlaiseen Ärkoopeen keksimään ruotsinkielisten hyysäämiseen.