Selvitys: Yhteis­kunnan jyrkkä ilma­piiri ajaa ruotsin­kielisiä nuoria pois Suomesta – maasta­muutto uhkaa paikoin jo talous­kasvua. ( Utredning: Sannfinnarna tvingar bättre folkets ungdomar flytta utomlands. Selkoruots. huom. )

Hesari jatkaa 1930- luvun tyylistä uutisointiaan ja nyt ryssänvihan rinnalle nostatetaan jo kielisotaa. Millä tavalla Suomen ilmapiiri on sitten koventunut ruotsinkielisille?

Hesari viittaa selvästi perussuomalaisten kannatuksen nousuun, vaikka ei sitä mainitse. Rkp jakaa edelleenkin  Freudenthal- palkintoa, vaikka tämä mies oli tunnettu rasisti niin rodun kuin kielenkin suhteen. Freudenthalin ja svekomaanien tunnuslause oli "kaksi kieltä, kaksi kansaa". Freudenthal harrasti rotuoppeja ja uskoi suomalaisten alempiarvoisuuteen. Hän myös näki suomenkielisen enemmistön uhkana, esitti aktiivista vastarintaa ja jopa radikaaleja toimia.

Vai tarkoittaako tuo jyrkkä ilma­piiri sitä, että Oulusta valittiin 9. 271 äänellä eduskuntaan perussuomalaisten Sebastian Tynkkynen, joka seurustelee homosuhteessa mustaihoisen miehen kanssa. Pelkäävätkö nuoret svekomaanit rotujen sekoittumista?

Kymmenkunta vuotta sitten hesarissa oli pieni uutinen Meilahden sairaalasta. Siellä oli jossain rutiiniselvityksessä havaittu, ettei eräs jo pitkään sairaalassa työskennellyt sairaanhoitaja ollut suorittanut pakollista ruotsin kielitestiä. Hänet irtisanottiin välittömästi. Lähtikö tämä kielipakolainen sen jälkeen töihin Norjaan, missä suomalaiset hoitajat pärjäävät hyvin englannin kielellä!

Ruotsinkieliset ja Rkp saarnaavat jatkuvasti lisää maahanmuuttoa vedoten Närpiön esimerkkiin, vaikka sinne tulijat valitaan nimenomaan rodun ja uskonnon perusteella. Bosnian muslimit olisivat halunneet rakentaa Närpiöön moskeijan, mutta se ei käynytkään. Vuonna 1945 Suomella oli 500. 000 kotimaista pakolaista, mutta heitä estettiin muuttamasta ruotsinkielisiin kuntiin. Tuli "ruotsalaispykälä"/"kielipykälä" eli §92: "Siirtoväen sijoittaminen on toimitettava siten, ettei yksikielinen kunta muutu kaksikieliseksi tai ettei kaksikielisessä enemmistökieli vaihdu."

Ainakin ennen lähes 30% tiettyjen alojen ( kaupallinen ) korkeakoulupaikoista oli kiintiöity ruotsinkielisille ja tuskinpa tilanne on siitä muuttunut. Vaasan sairaalasta he vaativat nyt täysin ruotsinkielistä, mikä osoittaa pakkoruotsin turhuuden.

Maahanmuuttajille on nyt luotu monilla paikkakunnilla tämä positiivinen syrjintä, mikä antaa heille etulyöntiaseman suomenkielisiin nähden. Katsovatko ruotsinkieliset buurit nyt maahanmuuttajien uhkaavan heidän kivitauluihin hakattuja etuoikeuksiaan?

Entäs venäjänkieliset sitten; heitä on maassamme jo 77. 000 ja koko ajan tulee lisää tasaisena virtana. Jonain päivänä heille annetaan suurempi siivu ruotsinkieliseltä tv- kanavalta ja sekös kauhistuttaa svekomaaneja! Hyvin monien perussuomalaisten miesten valinta on mieluummin pitkäsäärinen venakko kuin Sebastianin valinta, mutta onko se juuri se, mikä saa Anna-Maja Henrikssonin kieriskelemään vuoteessansa.

Näin ollen lienee parempi vain toivottaa tervemenoa näille freudenthalilaisille svekomaaneille, pakkoruotsin buureille, jotka luulivat voivansa säilyttää ikuisesti nämä etuoikeutensa tässä monikulttuurisessa Suomen tasavallassa!