Li Andersson on pakkoruotsin ajamisen välissä keksinyt uuden Elvytyssetelin. Suomen kansa luulee nyt sen tarkoittavan 100€ suoraan tilille, kuten monissa maissa on annettu jopa tuhansia euroja koronarahaa  kansalaisille.

Andersson puhuu kuitenkin virikesetelistä, jolla voi maksaa vain feministihallituksen määrittelemissä paikoissa saamansa palvelun. Ja ne palveluntuottajat ovat tietysti vain hallituspuolueiden kannattajaryhmiin kuuluvia ihmisiä. Listalle tulee 3. 000 kasvisravintolaa, kasvisruokakaupat, luomuliikkeet, kaikenlaiset kulttuuripalvelut, joogaryhmät, etc.

Li Anderssonia ei siis kiinnosta tippaakaan se kenelle seteleitä jaetaan, vaan ketkä siitä hyötyvät. Lisäksi hän tietää, että vähintään puolet virikeseteleistä jää käyttämättä, joten valtio säästää ison summan.

Köyhille ja työttömille ei ole mitään iloa tuollaisesta Valesetelistä. Heille on tärkeintä saada lapsilleen ja itselleen ruokaa pöytään. Heille tekee tiukkaa myös sähkölaskujen, Caruna- laskujen (kts. Pekka Haavisto ja ylivuotiset Tiernapojat, suom. huom.) vuokrien, etc maksaminen. Ei näillä ihmisillä ole aikaa, eikä jaksamista lähteä katsomaan Kallion Lespojen hedelmättömyystanssia.

Tuollainen oikea elvytysseteli olisi helppo päättää ja maksaa seuraaville ryhmille:

  • Kaikille eläkeläisille
  • Kaikille Kelasta jotain tukea saaville puhdas, oikea ja kokonainen satanen tukien päälle
  • Kaikille työttömyyskassoista työttömyyskorvausta saaville ja myös sitä hakeneille

Tuossa tulee varmaan jo 2- 3 miljoonaa suomalaista ja siihen on helppo lisätä jotain erityisryhmiä. Hommasta ei varmasti tule mitään, koska vihreät ja vasemmisto- femakot hyväksyvät ainoastaan tuon omille kannattajaryhmilleen menevän Valesetelin.