Noin 70% Naton rajoista Venäjän kanssa on Suomen ja Venäjän raja. Vartian raja- asemalla 30 pakolaista yritti väkisin maahan ja pienen puskemisen jälkeen heidät päästettiin. Sitten täytettiin yhdessä hymysuin ja selkäkeikkanauruja päästellen ASYLUM- papereita, sekä naisten kasvattamat rajamiehet kertoivat Suomessa pakolaisille maksettavista oleskelemisen palkoista, Kelasta ja täysin kalustettuina (tv, netti, älypuhelimet, jne.) annettavista asunnoista.

Nyt nuo 30 onnellista ovat jo lähettäneet viestejä tutuilleen Venäjällä, Lähi- idässä ja Somaliassa, joten tänään klo 11.04 on arviolta 2. 7 miljoonaa ihmistä noissa maissa nähnyt Suomen rajan olevan edelleen auki. Kunhan pikkuisen puskee, niin sisään otetaan ja pöytä on katettu koko loppuelämäksi!

Noilla rajan yli tulijoilla on ollut Venäjällä erilaisia kulku- oleskelu- ja opiskelulupia hakiessaan tietysti kaikki dokumentit esittää, mutta sitten ne tulevat Suomeen ilman mitään papereita! Passi pudota Englannin kanaali, Iso Paha Susi viedä kaikki ja salakuljettaja haluta Somalian passi ja Koneinsinöörin paperi!

Nyt on jopa kuvin ja videoin todettu kyseessä olevan Venäjän armeijan ja muiden viranomaisten tarkasti ohjattu täysin hydraulinen operaatio. Tarkoitus on nöyryyttää ja horjuttaa uusinta Nato- Suomea.

Länsimetron kalleutta ja rakentamista meillä vatvottiin 40 vuotta, mutta nyt rajan yli voi rynnistää muutamassa kuukaudessa kymmeniä tuhansia sellaisia partaukkoja, jotka aiheuttavat Suomelle Länsimetroa suuremmat kustannukset joka ikinen vuosi ja aina maailman tappiin. Migri, vokit, Kela, sossu, täysin kalustetut asunnot, tuhansia tulkkeja, uusia vankiloita, tukkeutunut oikeuslaitos, jne, loputtomiin.

Aivan lähiaikoina meillä kerrotaan tarvittavan 4500 uutta poliisia kaikkine varusteineen (1. 001 milj/v), joten ne tuhannet tarpeelliset hoitajat jäävät saamatta. Meitä kaksi kertaa suuremmassa Ruotsissa on jo tavoitteena saada maahan 40. 000 poliisia (vrt. Suomi 7200), joten sitä voi jokainen miettiä hiljaa mielessään.

Nyt pitäisi siis saada nopeasti eri Nato- maista pieniä joukko- osastoja pitkin itärajaa. Heillä tukikohdat tyhjissä kouluissa tms, satoja drooneja taivaalla ja murjaanilauman lähestyessä isot kuljetuskopterit vievät karskit ulkomaiset sotilaat rajalle odottamaan. Vesitykki on tehokas talvella ja jokaisella väkisin tulijalla on vastuu omasta itsestään ja terveydestään, ei se meillä ole!

Tuollaiset Vartian raja-aseman kaltaiset rajan läpijuoksut saavat lähtijät liikkeelle, koska pienellä puskemisella saa ilmaisen loppuelämän ja se on Lottovoittoakin suurempi onni. Suomalaiset rajavartijat ja viranomaiset eivät voi näköjään tehdä mitään, koska jokaisessa ministeriössä on vihreä Kirsi Pimiä tai joku intersektionaalinen hepokatti poikittain!

 

nato.jpg