Eilen oli Iltalehdessä pitkä Fatim Diarran haastattelu, jossa hän vaati USA: ssa jylläävän Black Lives Matter -liikkeen sellaisenaan Suomeen.

Tänään hän näyttää saavankin oikein kunnolla vettä myllyynsä, koska Hsl: n vartijat ovat lyöneet mustan nuorukaisen rautoihin, mutta tämän liputonta valkoihoista kaveria eivät. Juttu tutkitaan, kuten Suomessa asiat tutkitaan, ei sen takia tarvitse ruveta ampumaan viattomille valkoihoisille luotia päähän.

Viikko sitten Helsingin Kaivohuoneella tapettiin nuori suomalaismies, mutta siitä ei kirjoiteta mitään! Joidenkin tietojen mukaan asialla olivat taas somalit, joten sen takia syvä hiljaisuus.

Fatim Diarran isä on Malin muslimi ja Suomessa juuri muslimit ovat ottaneet omakseen tuon amerikkalaisen BLM- liikkeen. Voiko pahemmin enää metsään mennä: juuri arabit, somalit ja muslimit yleensäkin ovat satoja vuosia olleet pahimpia orjakauppiaita, pahimpia sortajia, eivätkä he hyväksy mitään muita uskontoja tai kansallisuuksia.

Tälläkin hetkellä arabimaissa on miljoonia pääosin Aasiasta tulleita siirtotyöläisiä, joita kohdellaan kuin orjia. Heiltä otetaan passit ja puhelimet pois, he eivät saa poistua isäntiensä kodeista tai majoitusalueilta, heitä raiskataan ja tapetaan mielin määrin.

Suomessa kävelee tänäänkin vapaina kymmeniä musta- ja ruskeaihoisia muslimeja, jotka ovat vain muutamia vuosia sitten olleet Lähi- Idässä murhaamassa (8. 000), raiskaamassa ja käyttämässä orjina jesidejä. Ei ole pahemmin anteeksipyyntöjä näkynyt, polvistumisista puhumattakaan.

Meidän suomalaisten pitäisi Diarran mukaan siis alkaa polvistua muslimien edessä, vaikka meillä ei ole koskaan ollut mitään tekemistä orjuuden kanssa. Mitä nyt itse joskus on suomalaisia orjina ollut, mutta hekään eivät ole enää elossa. Somalit katsovat BLM: n antavan itselleen oikeuden tuhota Suomen hienoimmat rakennukset, mutta eikö heidän käyttämänsä nykyinen malli ole miellyttävämpi: he syövät Suomen konkurssiin!

Kaikki maailman muslimit ovat allekirjoittaneet vain Kairon sopimuksen, mutta eivät YK: n ihmisoikeussopimusta, johon Diarran ja muidenkin muslimien BLM- vaatimukset kuitenkin perustuvat. 

Suomessa asuu 150. 000 virolaista ja venäläistä, kiinalaisia, vietnamilaisia, thaimaalaisia ja kymmeniä muita sopeutuneita kansallisuuksia. He eivät saa muslimien tapaan heti kolmen vuoden kotoutuslomaa, ilmaisia kalustettuja asuntoja ja sosiaalitukia loputtomiin. He eivät saa, eivätkä he edes pyydä. Meille Suomi riittää sellaisena kuin se on, sen takia me olemme tänne tulleet, totesi eräs venäläinen nainen suuressa mamu- keskustelussa. Siinä olisi muslimeille oppia, vai onko se sittenkin jostain ymmmärtämisen kyvystä kiinni!

Tanska on jo alkanut palauttaa syyrialaisia ja somaleja, kuten myös Norja on alkanut lähettää takaisin varsinkin somaleja.