Nyt on tieteellisen aukottomasti todistettu, että jo vuonna 2100 suomalaisia on enää alle miljoona ja me olemme vain surkea vähemmistö omassa Impivaarassamme. Siitäkin miljoonasta suurin osa on eläkeläisiä ja vailla mahdollisuutta vaikuttaa mihinkään maamme asioihin.

Monet luulevat meillä olevan vielä siis 76 vuotta aikaa kääntää tilanne, mutta eihän se niin ole. Kantakirjasuomalaiset menettävät päätösvaltansa jo paljon aikaisemmin.

Tässä alhaalla Britannian, Skotlannin ja Walesin päämisterit, sekä mahdollisesti Suomen seuraava päämisteri. Islamia ja kalifaattia pukkaa!

englanti.jpgskotlanti.jpgwales.jpgNasima Razmyar | Hyvinvointi tarvitsee tekijänsä | Pääkirjoitus & mielipide  | Helsingin Uutiset

Meillä on seuraavat eduskuntavaalit vasta kolmen vuoden kuluttua, mutta rkp: n kaataessa hallituksen ne voivat olla jo ensi kesänä. Silloin historia voi toistaa itseään ja Nasima Razmyarista tulee pääministeri.

Antti Lindtman tietysti aloittaa vaalit voittaneen sdp: n puheenjohtajuuden takia pääministerinä, mutta hän joutuu eroamaan jonkin natsilipun tai muun asian takia. Kuten Antti Rinne joutui.

Sitten demarien varapuheenjohtaja Nasima Razmyar suhmuroi itsensä puheenjohtajaksi ja pääministeriksi, kuten Sanna Marin teki.

Orpon hallitus on nyt tiukentamassa Suomen kansaisuuden saamisen ehtoja, mutta Nasiman hallituksen sisäministeri Veronika Honkasalo purkaa ne ja kansalaisuuden saamiseen tarvitaan sen jälkeen enää puolen vuoden oleskelu Suomessa.

Meillähän on jo ehdotettu myös englantia viralliseksi kieleksi, joten kehitys on kiihkeää. Nasimasta kuoriutuu vallassa aito talibaani, kuten ne aina tekevät ja hänen isänsähän oli joku heimopäällikkö Afganistanissa.

Kaiken huipuksi EU julisti juuri ilmastopakolaisuuden (kauhea tuuli ja satoi joka päivä!) perusteeksi saada oleskelulupa EU- alueelle. Näin ollen miljoonat Iranissa oleskelevat afgaanit saavat Nasiman hallitukselta lupauksen automaattisesta oleskeluluvasta Suomessa ja sitten niitä tulee pilvin pimein.

Tämä ei ole minun Ruotsini, tämä ei ole meidän Ruotsimmesanoi muutama päivä sitten Ruotsin pääministeri Ulf Kristersson ja se voi olla sama juttu meillä suomalaisilla paljon nopeammin kuin arvaammekaan. Islamin ja kalifaatit pukkasi, sano Ulf!

138755022-scaled.jpg