Arabimaista tuleva rikollisuus ei ole aina muslimitaustaista, vaan Södertäljen tapaan se voi olla myös kristittyjen aikaansaannosta.

Ruotsiin tuli aikoinaan paljon assyrialaisia, jotka olivat Syyrian kristittyjä ja tulivat pääosin kahdesta laaksosta. Heillä on kuitenkin muslimien tapaan tiukka heimokulttuuri, serkkuavioliitot ja uskonnolliset johtajat päättävät kaikesta. Perheessä voi olla jopa 400 jäsentä, eikä avioliittoja heimon ulkopuolisten kanssa hyväksytä. Eiväthän he muuten olisi edes selvinneet hengissä ja kyenneet säilyttämän uskontoaan Syyriassa.

Södertäljen 60. 000 asukkaasta jo puolet on näitä assyrialaisia ja he ovat jatkaneet samaa tiukkaa klaanipolitiikkaa Ruotsissa. He ovat käytännössä kaapannet koko kunnan talouselämän ja harjoittavat Syyriassa oppimaansa väkivaltaa myös Ruotsissa. Näistä asioista on ollut tuhansia artikkeleita Ruotsin lehdissä, mutta eihän asialle enää mitään voida.

Kokoomuksen Kai Mykkänen haluaa nyt tehdä kotikaupungistaan Espoosta heimokulttuurisen tunkion Södertäljen tapaan, mutta ehkä siinä käy samoin kuin Suomeen sharia- lakia ajaneelle Kimmo Sasille, jonka monikymmenvuotinen kansanedustajan ura loppui kuin seinään sen takia.

Suomessa on jo 15. 000 afgaania, joista valtaosa (80%?) on tullut turvallisesta Iranista. Iranin väestöstä vain puolet on persialaisia, myös monet afgaanikansallisuudet ovat asuneet siellä jo vuosituhansia.

Iranin valtio on jyrkän islamistinen, mutta toisaalta se on hämmästyttävän suvaitsevainen omia vähemmistöjään kohtaan. Jopa juutalaisuus on virallinen vähemmistöuskonto ja Jerusalem studiossa on usein mainittu juutalaisia kohdeltavan siellä erittäin hyvin.

Näin ollen Suomeen tulleet afgaanit eivät ole olleet Iranissa mitenkään uhattuina ja ainakin Iranista Ruotsiin tulleet pakolaiset lähtevät välittömästi Iraniin lomailemaan, kun rahahanat on saatu auki.

Norjassa viranomaiset ovat laskeneet yhden somalipakolaisen maksavan keskimäärin miljoona euroa, joten Suomellakin on heissä 20 miljardin tulevaisuusinvestointi. Kuluneen 30 vuoden aikana se kustannus on vain paisunut, mutta ehkä se halpenee sitten seuraavan 45 vuoden kuluessa, kun toteutuvat myös ne Li Anderssonin lupaamat 16. 000 työpaikkaakin.

Norjassa on myös ruvettu arvioimaan uudelleen somalien turvapaikkojen tarvetta, koska sielläkin on huomattu heidän oleskelevan pitkiä aikoja Somaliassa ja lapsia (tyttöjä) lähetetään sinne jopa vuosiksi. Ympärileikattaviksi ja kivikautista naisen alistamista opiskelemaan.

Tosin Suomen hallitus on nyt palauttamassa oikeuden humanitääriseen oleskelulupaan, joten jokaisella tulijalla on jokin syy saada Kela- Gold Card. Ja tietysti se kalliisti kalustettu asunto ja 100” televisio. Kuten myös uudet huonekalut ja televisiot aina muutaman vuoden välein. Vanhat romut annetaan sille samassa rapussa köyhäilevälle suomalaiselle eläkeläiselle ja siinä toteutuu kivasti myös se hallituksen mainostama kiertotalous.