Lehdissä on ollut paljon kirjoituksia noista punaisen hintalapun tuotteista, mutta kauppiailla olisi mahdollisuus sata kertaa parempaankin asiakkaiden houkutteluun. Idea ei ole minun, vaan käyttämäni K- kaupan hyväsydäminen kauppias on jo pitempään harrastanut tätä käytäntöä.

Kauppojen leikkeletiskeillä jää valtavasti pieniä eriä valmislihan ja makkaran siivuja, sekä kantapaloja (roiskeita), joita ei toimiteta leipäjonoihin, Kyllä, kysyin! Tämä minun viisas kauppiaani on kerännyt niitä noin kilon rasioihin ja myy niitä hyllyssä 5 euron kilohintaan. Jotain 25€/kg pepperoniakin olen ostanut vitosella, jossa 5- 10 sentin pätkiä siivujen joukossa. Jo vain ainaski niistä on ollut mukava pizzoja rakennella!

Me elämme nyt kovia aikoja ja aina pahemmaksi kaikki muuttuu vaan. Omien laskelmieni mukaan kaikkien kauppojen myydessä noita roiskeita voitaisiin viikossa pelastaa jopa 12. 500kg hyviä lihatuotteita joutumasta kaatopaikalle.

Tuo kauppiaani on kerännyt aina yhtä tuotetta pakettiin, mutta paperinpalalla toisistaan eristämällä sinne voitaisiin laittaa montaa eri sorttia liha- ja makkaratuotteita. Tämä voitaisiin laajentaa myös juustoihin, koska juustotiskiltä jää aina samanlaista ylijäämää. Ja juustoilla on yleensä valtavan pitkät myyntiajat.

Ota Preeti tota vuohenjuustoo sen horisonimakkaran kans, se on hyvää. On tota juustoo ja makkaraa ny kumminki meirän joulupöyräs!

Milijaardi suomalaisille, ookkonä hullu! Kerrotaan Tytti Tuppuraisen kirkaisseen kuultuaan sähkön hintakatosta. Josta tulee kuitenkin todennäköisesti samanlainen floppi, kuin sotesta, hoitajapulan ratkaisusta ja kuten jengiongelman piilottelu johti niiden laajenemiseen.