Sisä- ja muslimiasianministeri Maria Ohisalo haluaa nyt kaksinkertaistaa Suomen vuosittaisen pakolaiskiintiön 2100 henkeen. Ruotsissa tiedetään, lasketaan ja kerrotaan jo aivan yleisesti, että perheiden yhdistämisen jälkeen pakolaismäärä voidaan kertoa kolmella. Lisäksi tulevilla vaimoilla ja miehillä on taas uusia lähisukulaisia, joten viiden vuoden kuluttua tuo määrä on jo viisinkertaistunut.

Näin ollen Ohisalon 2100 suuta on välittömästi alkavien perheiden yhdistämisen jälkeen 6. 300 suuta ja sen jälkeen nopeassa tahdissa jo 10. 000 ahnasta suuta. Suomi on kuitenkin kokoaan suurempi: me ruokimme puoli maailmaa viidellä leivällä ja kauhealla velalla.

Moni on noita pakolaisvirtoja katsellessaan huomannut, ettei siellä partaisten nuorten miesten joukossa paljon somaleja näy. Tähän on aivan yksinkertainen selitys, somalit hakevat turvapaikkaa Suomen Etiopian suurlähetystöstä ja tulevat komeasti lentokoneilla.

Etiopiassa on lähes Suomen kokoinen Somali- niminen osavaltio, joka jatkuu itsenäisen Somalian puolelle. Etiopian somaleilla on jo monia omia rekisteröityjä yhdistyksiä Suomessa, joiden avulla ne vetävät oikein kuokalla lisää rahaa hölmöiltä suomalaislta.

somali.jpg

Tuo  osavaltio on myös 4. 3 miljoonan asukasmäärältään lähes Suomen kokoinen. Suomen luonto on suurimmaksi osaksi köyhää tundraa, kuten myös tuo Somali- osavaltio on köyhää ja väkivaltaista aluetta.

Ahkera, nöyrä ja kunnollinen Suomen kansa on kuitenkin rakentanut omasta maastaan esimerkillisen valtion, joka on kaikissa tilastoissa yleensä maailman viiden parhaan ja tasa- arvoisimman joukossa. Samalla tavalla somalit ovat omia tapojaan ja omaa kulttuuriaan toteuttaessaan muuttaneet kymmenet Ruotsin lähiöt köyhiksi ja väkivaltaisiksi, minkä takia koko Ruotsin tilastot ovat vertailtavissa enää Afrikan maiden tilastoihin.

Kokoomuksen Petteri Orpo haluaa varsinkin Suomen rakennustyömaille lisää ulkomaista työvoimaa, koska hänen mukaansa alipalkkaus on ihmisoikeus kokoomuslaisessa katsannassa. Verohallinnon ylitarkastaja Sari Wulff kävi läpi MTV uutisten tutkivan ryhmän pyynnöstä 14 000 ulkomaisen rakennusmiesten kirjallisten sopimusten palkkatuloja, joten otos on hyvin kattava.

-Yllättävää kyllä yhteisillä rakennustyömailla työskentelevät työntekijät saavat keskimäärin 1600 - 2200 euroa kuukaudessa. Pienimmät palkat liikkuvat 400 - 800 eurossa.

Meillä on siis Puolan palkat ja Norjan hinnat, joten sen takia se EU- eurooppalainen työvoima ei tänne lähde. Kympin tupakka- aski ja kahden euron bensalitra vievät jo puolet tai kolmanneksen rakennustyöläisen palkasta.