Speden sketseissä olleet naisen logiikkaa kuvanneet pätkät naurattivat aikoinaan suomalaisia, mutta hallituksen naisministereiden esittäminä ja tekeminä ne kauhistuttavat.

Nyt Li Andersson esittää varusmies- ja siviilipalvelun lyhentämistä, koska silloin saadaan lisää työllisiä! Maassa on jo 420. 000 työtöntä, joten ei tässä nyt jumalauta mitään lisää työnhakijoita tarvita, vaan lisää työpaikkoja! Samoin Ohisalo ehdottaa 80. 000 työperäisen maahanmuuttajan ottamista nopeassa tahdissa.

Nuo puheenvuorot kuitenkin osoittavat kuinka täydellisen hukassa tämä tyttöhallitus on.

Nyt he tekevät kaikenlaisia sijaistoimintoja, sekä piiloutuvat ”naisvihan” suojakilven taakse. Ohisalo, Andersson ja Tuppurainen ovat kuitenkin aina natsitelleet ja natsittelevat edelleenkin tavallista Suomen työkansaa, joten pieni tytöttely ei ole mitään sen rinnalla. Natsit olivat ehkä historian pahimpia joukkomurhaajia, joten tavallisten suomalaisten työläisten vertaaminen heihin on rikollisen halpamaista ja osoittaa täydellistä suhteellisuudentajun puutetta.

Tässä blogissani kirjoittelin usein Killi Kataisesta ja Stubbentroppista, eivätkä nämä miehet varmaan loukkaannu sellaista nähdessään. Tämä some kun on uusi Kansanradio, missä tavalliset ihmiset voivat sanoa asiat niin kuin niistä työpaikoilla ja tienvierillä puhutaan.

Tuo Kaipolan paperitehtaan sulkeminen on vasta esimakua tulevasta suurpalosta. Talousmiehet ennustivat jopa neljän sellu- ja paperitehtaan menevän kiinni Suomessa. Samoin Turun telakka on ilmoittanut myöhemmin syksyllä tapahtuvista yt- neuvotteluista, jotka tietävät 900 ihmisen lähtöä. Se tietää alihankkijoissa jopa 5.000 työpaikan menetystä. Eräs Nokian entinen apulaisjohtaja tutki Salon tehtaan lopettamisen seuraukset: tehtaalta lähti 1040 työpaikkaa, mutta kaiken kaikkiaan 9. 000 ihmistä menetti työnsä (HS).

Täällä oman urbaanin palkiseni alueella olen huomannut irakilaisia partureita tulevan koko ajan vain lisää. Heillä on ikkunoissa leikkauksen hinta 15€, kun se suomalaisilla naispartureilla on 30€. Nämä irakilaiset saavat kaikki starttirahat, mutta silti he ovat tuolla hinnalla konkurssissa jo parissa vuodessa. Tämän jälkeen yrittäjä- Alin kaveri Mohammed  aloittaa taas starttirahalla ja Ali leikkaa hiuksia samassa liikkeessä pimeinä töinä ja täydestä pakolaisen sosiaalitukibuffetista nauttien. Kyllä, heitä on monta miestä aina liikkeessä, jono on pitkä ja rahat suoraan taskuun.

Minä tiedän jo kymmenkunta tässä pienellä alueella, joten heitä lienee satoja koko maassa ja veikkaisin heidän ajaneen konkurssiin jo saman verran suomalaisia parturikampaajia. Valtio maksaa starttirahat, palkkatuet, sosiaalituet ja lopulta koko paska kaatuu sen saman valtion syliin. Plus ne konkurssin tehneet suomalaiset naisyrittäjät.

Lähes sama juttu rakennusalalla, mutta tuhat kertaa suurempana. Monet virolaiset ja ulkomaiset työntekijät ovat kertoneet minulle ottavansa alimman mahdollisen tuntipalkan verollisena, 3- 5% verokortin (0%, koska vähennykset) ja loput pimeänä. Verokortti takaa pääsyn työttömyysturvaan ja kaikkiin vuokranmaksut, kotihoidontuet ja muut sisältäviin sosiaalitukiin.

Vanhan vitun aikaan (lappilainen sanonta) minun kaltaiseni ADHDXXXXL- vaeltajat saivat aina jotain pätkätöitä rakennuksilta. Ensin jotain aputöitä ja sitten siinä työn kautta rauhoituttiin ja hankittiin ammattimiehen taidot ja tutkinnot. Nykyisin Suomen tyttökouluissa epäonnistuneilla nuorilla miehillä ei ole tällaiseen enää mitään mahdollisuuksia, koska ulkomainen halpatyövoima hoitaa kaikki rakennus- ja korjaustyöt.

Lisäksi on kehitetty tuo valtava korttijärjestelmä, joka vaatii satojen eurojen edestä erilaisia kortteja töitä hakevalta. Virolaiset painavat nuo kortit ilmaiseksi ja ilman mitään päivän kestäviä kalliita kursseja. Kuten he aikoinaan hankkivat ilmaiset kortit minunkin kesätöihin tulleelle 16- vuotiaalle pojalleni. Minä tiedän nämä rakennusalan pelleilyt, koska olen niin monilla työmailla ollut TS- valtuutettuna ja luottamusmiehenä. PERKELE!