Rinkebyn viimeöisissä mellakoissa vaarallisinta oli se, että Ruotsin poliisi kertoo suoraan ampuneensa mellakoitsijoita kohti. Varoituslaukaukset kun eivät vain enää tehoa ja poliisien on suojeltava henkeään.

Kymmenkunta autoa poltettiin ja liikkeitä ryösteltiin. Tämän seurauksena viimeisetkin vääräuskoiset muuttavat pois ja halpaketjut sulkevat liikkeensä. Muslimit ovat sulkeneet itsensä ghettoon, mutta virallisesti se onkin fasistisen Ruotsin kansan syytä!!!

Tapahtumat alkoivat siis, kun poliisi pidätti etsintäkuulutetun muslimin ja hänen uskonveljensä katsoivat oikeudekseen kivittää poliiseja, tuhota miljoonilla omaisuutta ja ryöstää vääräuskoisten kauppoja.

Jokainen Tanskan tv: n dokumentin Sharia lakia Tanskassa nähnyt tietää, ettei imaameilta ja moskeijoista tule mitään apua. Päinvastoin: sieltä vain lietsotaan eristäytymistä ja jihadia, eikä Ruotsin valtiolle, lainsäädännölle ja poliisille anneta mitään arvoa.

Viime vuoden pakolaisaallosta Ruotsiin jää kymmeniätuhansia hylsyn saaneita paperittomia pakolaisia ja näille nuo muslimilinnoitukset ( Tensta, Rinkeby, Hjulsta, Akalla, Rosengård + 50 muuta lähiötä) ovat loistavia piilopaikkoja, missä voi elää rauhallista kriminaalin arkea. Siellä pakolaisina tulleet joukkomurhaajat voivat astua esiin ja ottaa paikkansa yhteisön johdossa.

Seuraavaksi Ruotsin poliisi joutuu liikkumaan panssariautoilla noissa lähiöissä ja se aika on enemmän kuin lähellä. Inshallah!

Lisäys: Tuo Rinkebyn mellakka ei ole yksittäistapaus, vaan sellaiset ovat jo pitkään olleet arkipäivää Ruotsin poliisille ja palokunnille. Se oli viikon sisällä jo kolmas kerta Tukholmassa, kun monikymmenpäinen joukkio kivitti poliisia.

Ruotsin perustuslaissa määrätään poliisia turvaamaan järjestystä kaikkialla Ruotsin kuningaskunnan alueella. Mikäli poliisi ei siihen yksin pysty, niin armeijan sotilaat avustavat tehtävässä. Siitä tehtiin jo Ruotsissa ennakkopäätös. Ranskassahan armeija on ollut jo yli vuoden kaduilla ja toreilla.

Ja ensi vuonna Jerusalemissa, sano Stokholmin juutalainen!