Neljä pitkää vuotta meille soitettiin ilmastohumppaa ja lainsäädännöllä yksityiset ihmiset pakotettiin muuttamaan talonsa lämmitys öljystä johonkin toiseen, turveteollisuus ajettiin alas, sekä kaikkea muuta kouhotusta. Jopa kymmenien tuhansien kustannuksia eläkeläisille ja työssäkäyville.

Nyt kansanedustajat Ilmari Nurminen (sdp), Aino- Kaisa Pekonen ja Silvia Modig ovat lähteneet lentämään maailman ympäri tässä Amazing Race television hömppäsarjassa. Vihreiden Fatim Diarraakin oli pyydetty, mutta hän lähetti veljensä Bakari Diarran sille lahjusmatkalle.

Muutamassa viikossa nämä linssiluteet polttavat satojen omakotitalojen vuosikulutuksen verran öljyä. He tietysti saavat tuosta reissaamisestaan kymmenien tuhansien ylimääräiset tulot ja siinä on se pointti. Heillä on oikeus tuohon, koska he ovat sitä parempaa puna- viher- feministien porukkaa.

Eikä tuo vielä mitään, mutta kun sitten Hesarissa tämä Madventuresien Riku Rantala vielä puolustelee heitä. Hänen mielestään ilmastonmuutoksen torjunta ei olekaan yksityisasia paremmalle väelle, vaan sitä se on vain persuille ja muulle työssäkäyvälle köyhälistölle.

Koko Viiden v..itun hallituskauden ajan meille syötettiin täyttä sontaa ja varsinkin roskalehti Hesari oli sitä täynnä.

Ilmastohysterian sijaan on nyt tullut tuo persujen armoton ajojahti. Joku roskalehti Hesarin toimittaja Paavo Teittinen käy nyt läpi Wille Rydmanin (PS) parikymppisenä tyttöystävälleen lähettämiä yksityisiä sähköposteja ja etsii jotain rasismiin viittaavaa. Hesarin oikeusvaltio on näiden minnapettereiden persrei’issä. Kuvitteleeko tuo toimittaja tosiaan olevansa tutkiva toimittaja!

En ole oikein koskaan tykännyt saksalaisista sarjoista, mutta viime aikoina sakemanneilta on tullut paljon hyviä sarjoja. Tämä Babylon Berlin on aivan loistava, eilenkin katsoin Areenasta monta osaa.

Siellä eletään nyt 1930- lukua ja natsien ruskeapaidat aloittelevat riehumistaan. Siitä tulee heti mieleen vasemmistoliiton Paavo Arhinmäen ja Li Anderssonin ääretön röyhkeys, törkeät puheenvuorot, Antifa, Elokapina ja väkivaltainen politiikka.

Samoin tulee mieleen muslimimamujen katujengit ja kuinka Ruotsissa suuri osa poliiseista kulkee jo rynnäkkökivääri selässä odotettavissa olevien terrori- iskujen takia. Puolet islamilaista maailmaa kirkuu kuolemaa ruotsalaisille ja pahaksi onneksi maassa on miljoona muslimia. Ja jos Ruotsi tästä selviääkin, niin pian on jokin uusi pikku- Fatiman tönäisy saanut muslimit raivon valtaan.

 

ruotsi.jpg