Osmo Soininvaara kirjoittaa segregaation olevan viheliäinen ongelma ja sitähän se varmasti onkin. Hän on harvinaisen viisas mies ja kuuluisi ehdottomasti Suomeen joskus mahdollisesti perustettavaan Viiden viisaan neuvostoon.

Ruotsissa näistä asioista löytyy kokemusta vaikkapa Malmössä sijaitsevasta Limhamnin vanhasta kalastajakylästä, josta on sittemmin muodostunut keskiluokkainen asuinalue. Nyt Malmön kaupunki on rakentanut sinne paljon vuokrataloja, jotka ovat tietysti tuoneet alueelle paljon maahanmuuttajia.

Jotkut asuinalueen ruotsalaiset valittavat, koska he ovat vuosien säästämisen jälkeen päässeet sinne haluamaansa turvalliseen ympäristöön, mutta nyt se onkin muutamassa vuodessa muuttunut täysin. Ostarilla roikkuu paljon nuoria joutilaita miehiä, alue on muuttunut roskaiseksi, meluisaksi ja he pelkäävät siitä tulevan Rosengård by the sea. Kuten he sitä jo kutsuvat.

Ruotsissahan on kuitenkin aivan toisen luokan ongelmat maahanmuuton kanssa kuin Suomessa, jossa on vielä jäljellä paljon lintukotoa ja sitä sadunhohtoista Impivaaraa.

Ruotsissa tapahtuu 2500 nuorisoryöstöä vuodessa (6- 8/pv) ja sen takia nuoret pitää saattaa ja hakea harrastuksiinsa jo kilometrin päästä. Viimeisen viikon aikana siellä on tapettu jo lähes kymmenen ihmistä, parhaimmillaan 4 päivässä.

Ja tässä vaiheessa onkin syytä lukea erään integroituneen muslimimiehen kirjoitus Expressenin Debatissa. (Sen on vaan nyt pakko mennä sillä kolonialistisella pakkoruotsilla, kun siihen pistetään satoja miljoonia vuodessa! Ei muuta kuin sanakirjaa käteen ja persuilut pois!, suom, huom.)

Liberaaleja edustava Shervin Ahmadzadeh vaatii Ruotsin valtiota pyytämään anteeksi muslimeilta heidän kohteluaan. Ja hän tarkoittaa nimenomaan maltillisia muslimeja, joille islam on samanlainen sivuasia kuin kristinusko meille suomalaisille. Hän vaatii Ruotsia kieltämään islamistiset koulut, joissa tytöt ovat toisen luokan kansalaisia ja hänen mielestään muslimien tulee elää Ruotsissa maan tapojen mukaan. MAASSA MAAN TAVALLA, siinä hänen yksinkertainen sanomansa.

Segregaatio on viheliäinen ongelma, kirjoittaa Soininvaara ja vielä viheliäisemmältä se tuntuu kun Hesaria lukee. Pitäisikö tyttöjen sukuelinten silpominen kieltää erikseen, kysyy Hesari ja siinähän tavallinen suomalainen putoaa ihan tuolilta. Välittömästi tulee mieleen, että pitäisiköhän tuollaisia kysyvä Hesari kieltää ja lakkauttaa kokonaan!