Lapsen moraalikoodi on isän taskussa. Noin kuulin erään miespuolisen psykologin lausuvan kauan sitten ja se jäi mieleeni soimaan.

Se lienee ollut silloin aivan yleinen ajatus heidän joukossaan, mutta senkin alan naisistuttua niillä yleisin ajatusmalli lienee nykyään: Kaikki miehet joutaisi tappaa! Kuten eräs suomalainen nainen sanoi feminismiä käsitelleen dokumentin viimeisiksi sanoiksi.

Tästä johtuvat suomalaisten poikien ja nuorten miesten koko ajan kasvavat mielenterveyden ongelmat ja yhä lisääntyvä syrjäytyneisyys. He ovat kuin karikkoisilla vesillä seilaavia laivoja, joilla ei ole merikortiia, sekstanttia, navigaattoria, eikä mitään minkä avulla ohjata kulkuaan. Lisäksi feministit ovat repineet heiltä peräsimet pois ja yrittävät jopa repiä "melatkin" heidän haaroistaan!

Suomalaiset pojat käyvät päiväkodin, esikoulun, peruskoulun, lukion ja muut oppilaitokset naisten tiukassa ohjauksessa, joten aikuisiässä useimmilla heistä ei ole hajuakaan miesten maailmasta. Nythän jo varusmiespalvelussakin ne harvat naiset sijoitetaan miesten keskelle tupiin, joten he määräävät mistä puhutaan. Kaiken huipuksi vielä lehdistö ja Ylekin ovat nuorten naisten hallussa ja suoltavat heidän suttuista agendaansa.

Kautta historian juutalaiset, kristityt ja muut vainotut kansanryhmät ovat joutuneet piiloutumaan luoliin selviytyäkseen, sekä identtiteettinsä ja henkensä säilyttääkseen. Samaa tapahtuu nyt länsimaissa, missä on jo televisio- ohjelmiakin kaikenlaisista miesluolista. Autotalleihin, venevajoihin, jne,  rakennetaan miesluolia, kuten myös lähimetsiin monenlaista nuotiokotaa, joissa miehet voivat istua vain keskenään ja puhua vapaasti ihan mitä huvittaa.

Minä olen ollut lukemattomissa kokouksissa ja juhlissa, joissa jo pieni naisvähemmistö määrää puheenaiheet, jakaa puheenvuorot ja päättää lopputuleman. Naisilla ei tarvitse olla mitään miehen suun tukkivia ja asiaan liittyviä päteviä argumentteja, vaan he lyövät yksittäisillä sanoilla miehiltä hampaat suusta: rasismi, naisviha, natsi, äärioikeisto, naisten tasa- arvo, islamofobia, jne.

Tytöt ovat syntymästään lähtien heikompia kuin pojat, vaikka mitä väitettäisiin. Heilläkään ei ole sitä isän tai miehen moraalikoodia, eivätkä he kunnioita alistettuja ikäisiään suomalaispoikia. Joten he ottavat sen vahvimman tarjolla olevan miehen mallin ja totta totisesti sitä alkaa olla jo Suomessa tarjolla!

Naiset vihaavat kaikkea maskuliinisuutta ja patriarkaalisuutta suomalaisissa miehissä, mutta oikein kirkuvat saadakseen sellaista ulkomailta lisää. Kehitysmaista ja varsinkin muslimimaista tulee miehiä, jotka tosiaan vihaavat naisia ja joille mies on yhteiskunnan ehdoton valtias. Tosin heidän omat yhteiskuntansa ovat monasti lähes kivikauden tasolla olevia persläpiä, mutta mitenpä suomalainen nainen siitä ymmärtäisi mitään johtopäätöksiä vetää!

Otan tähän yhden henkilökohtaisen esimerkin, joka on tosiaan hyvin kuvaava. Asuin aikoinaan muutaman pienkerrostalon ryppäässä ja meillä oli yhteinen pesutupa. Kerran pesin pyykkiä samaan aikaan kuin n. 40- vuotias suomalainen nainen, joka oli naimisissa muslimimiehen kanssa.

Meillä oli oikein hauska puolituntinen ja hän nauroi katketakseen huumoria sisältäville jutuilleni. Jossain vaiheessa hän rupesi ylistämään miestään, joka oli käskenyt pestä pyykit joka perjantai. Nainen vouhotti: Muslimimiehet ovat todellisia miehiä, suomalaisista miehistä ei ole mihinkään, ne ovat avuttomia nyhveröitä!

Nykypäivänä tuollaisessa suomalaisen miehen päin naamaa halveksunnassa ei ole mitään mikroaggressiota, mutta minä olisin ollut rasisti sanomalla itse olevani työssäkäyvä kirvesmies, kun taas hän ja hänen todellinen kamelinsa makasivat kotona päivät päästään.

Seuraavalla viikolla nainen soitti ja pyysi minua tulemaan pihalle, koska hänen miehellään oli jotain asiaa. Olisiko vailla auton laturia tai virtaa käynnistykseen aattelin, koska minulla on se vanha isältä saatu moraalikoodi päässäni.

Käppyrä odotti keskellä pihaa ja oikein sormi pystyssä pauhasi: Sinä ei puhu minun vaimo, jos sinä puhu, sinä puhu minulle! Olin silloin juuri tullut töistä, ottanut suihkun, syönyt ja yrittänyt ruokatorkuille. Vastasin siis: Haista kamelinpaska saatana! Suomessa on ainan puhuttu naisille ja puhutaan jatkossakin!

Suomalaisten naisten vapautta puolustaakseni minä aina sen jälkeen tervehdin ja puhutin hänen vaimoaan, kun he tulivat yhdessä vastaan. Miestäkin tietysti aina tervehdin: Hello mister Kameli! Jossain vaiheessa mies otti minusta valokuviakin pihalla ja tuskinpa laittoi niitä Ystävänkirjaansa, vaan mieluummin jollekin tappolistalle. Onneksi muuttivat pian muualle makoilemaan.

Meillä on taas ihmisoikeudet tapetilla ja siis tietysti vain muiden ihmisoikeudet Suomessa. Tässä taas esimerkki Ruotsista, joka tapahtuu tuhansia kertoja vuodessa (2500 vähintään). Siinä näykyy myös muslimien yhteisöllisyys, kun he aina suurella poruikalla ryöstävät ruotsalaisia. Jostain syystä jopa Ruotsin televisio huomioi tämän tapauksen, missä kuusi pakolaista oli ryöstötetkellä. Kaksi 16- vuotiasta syyrialaista sai tuomion, mutta ovatko nuo tosiaan 16- vuotiaan näköisiä!

Toinen heistä tuomittiin neljästä (4!!!!) muustakin ryöstöstä ja sai 7kk jotain nuorisovalvontaa. Viisitoistavuotias Frej sai tietysti nöyryyttävästä teosta ja väkivallalla uhkailusta ikuiset traumat, mutta todennäköisesti hänet Götebogissa asuvana ryöstetään vielä monen monta kertaa. Tottuu hän sitten siihen.

frej-ranad-feature-1.jpg