Seuraavissa vaaleissa SAK ja kaikki ammattiliitot maksavat jo sata euroa (100€) kaikille demareita ja vasemmistofeministejä äänestäneille. Kännykässä yhteiskuva henkkareista ja oikean numeron sisältävästä vaalikupongista riittää satasen saamiseen.

Nythän nimittäin jaettiin jo verottomia (?) 50€ lahjakortteja mielenosoituksiin osallistujille. Kyseessä oli etukäteen kerrottu olevan poliittinen lakko, jonka piti huipentua nyt esitetyllä välikysymyksellä hallituksen kaatumiseen ja siis viime kevään ek- vaalituloksen mitätöintiin.

Ei tuosta ole enää pitkä matka kokonaisten vaalien ostamiseen. Varmasti muissa pohjoismaissa laki ei sallisi poliittiseen lakkoon tuotavan ostettuja sieluja. Onneksi SAK ja muut liitot eivät kuitenkaan tuoneet paikalle 30. 000 Romanian mustalaista, koska ne olisivat jääneet maahan.

Minä olen Rakennusliiton jäsen, mutta moni asia liittojen toiminnassa suivaisee minua. Asuin joskus VVO: n talossa, joka alunperin valtakunnallinen vuokratalo- osuuskunta on nykyisin täysi roistofirma ja siitä 16% omistava Teollisuusliitto edustaa ay- liikkeen mafiasiipeä. Nykyisin sen puljun nimi on Kojamo, jossa on kiskurivuokrat ja jonain vuonna sen toimitusjohtajan palkka oli 72. 000€ kuukaudessa.

Lisäksi Kojamo on vuosien saatossa maksanut ammattiliitoille satoja miljoonia verotonta tuloa, joka on revitty köyhien vuokralaisten sisuskaluista. Nyt hallitus leikkaa asumistukia ja se osuu kipeimmin juuri ay- johtajien sikamaisiin palkkoihin ja Kojamolta jne. eri edustustehtävistä saamiin jättimäisiin palkkioihin.

Sanna Marinin hallituspuolueet voittivat ek- vaalit, koska ne lupasivat poistaa Sipilän työttömiä juoksuttavan Aktiivimallin. Sen ne tekivätkin, mutta vuoden ihmettelyn jälkeen tekivät tilalle täsmälleen samanlaisen. Sama tulee olemaan noiden Orpon hallituksen leikkausten kanssa; vaalikampanjassa ne luvataan perua, mutta sitten hallituksessa leikataan vielä enemmän. Mutta ay- liike on tyytyväinen, koska se voitti vaalit äänestäjät ostamalla ja se on halvempaa kuin viikkojen lakkoilu.

Pääministeri Petteri Orpo ja valtiovarainministeri Riikka Purra kuiskuttelevat toisilleen eduskunnassa ministeriaitiossa.

Suomalaiset on maailman onnellisin kansa ja se näkyy kaikkialla!